• 瀏覽: 3,951
  • 回覆: 15
唐山市燒烤店打人案 打人主犯一審判囚24年河北唐山市燒烤店打人事件,28人被起訴的案件,廊坊市廣陽區人民法院一審裁定打人的

呢 d 仆街人渣應該判即時打靶,費事浪費金錢養佢地,不過都係講一句,抵 L 死,香港九棺學下啦,唔該 😷

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news2/china/2457939/唐山市燒烤店打人案-打人主犯一審判囚24年

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 13:42 發表
唐山市燒烤店打人案 打人主犯一審判囚24年河北唐山市燒烤店打人事件,28人被起訴的案件,廊坊市廣陽區人民法院一審裁定打人的

呢 d 仆街人渣應該判即時打 ...
黑暴打人社服令jar

其實就是有背景人士虐打市民,如果發生在其他國家,一般路人亦係唔敢出手阻止的。宜家重判,亦算係還受害人一個公道。

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 13:42 發表

香港判得太輕啦!

罪有應得,治亂世,用重典

香港辯護棺會話唔排除個犯一時貪玩。

引用:

香港發棺應以此案的判刑借鏡.

好!

真係有背景, 轉個頭過下冷河就行返出黎啦, 廿四碌, 咪玩啦

香港都話司法公正啦, 睇吓阮公子同包姪女

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-9-23 13:46 發表

香港判得太輕啦!
明顯係制旗啦.
一個24年, 頂曬後面果D大佬們

下個星期已可去唱K

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-23 13:45 發表

黑暴打人社服令jar
著咗最新華服遮哂眼耳口鼻上庭你咪慢慢判囉😂😂

引用:
原帖由 borofans 於 2022-9-23 15:35 發表

著咗最新華服遮哂眼耳口鼻上庭你咪慢慢判囉😂😂
貪玩姐

國內近日好忙~某派武將⋯孫立軍剛判死刑 ⋯落下雞粉先😌
有味道

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-9-23 15:38 發表
國內近日好忙~某派武將⋯孫立軍剛判死刑 ⋯落下雞粉先😌
有味道
以為法輪雞PH仔妹妹,本川普專用雞,冇雞爸川普保護,怕拜登滅殺,即改做法輪雞妹妹,做轉拜登淫雞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]