• 瀏覽: 38,563
  • 回覆: 258
+7
香港只係判幾年

加化學閹割吧!

引用:
原帖由 josephlee1118 於 2022-9-23 12:55 發表
轟動一時的河北省唐山燒烤店打人案周五(23日)上午於廊坊市廣陽區人民法院一審公開宣判。據法院官方微博消息,案中主要被告陳繼志犯尋釁滋事罪、搶劫罪、聚眾鬥毆罪、開設賭場罪、非法拘禁罪、故意傷害罪、掩飾、隱瞞犯罪所得罪、幫助信息網絡犯罪活動罪,數罪併罰,決定執行有期徒刑24年,並罰款32萬元(人民幣,下同,約36萬港元)。
🤔24年….

入牢獄做大老吧! 有24年時間!😂

電影電視成日拍這題材…

引用:
原帖由 山上的天才 於 2022-9-23 13:13 發表
呢班惡霸壞事做盡
應該再判重啲!幕後保護傘,更加要嚴懲!
冇人撐腰點會咁惡

引用:
原帖由 SimonJZL 於 2022-9-23 14:33 發表
過咗咁耐先判…可能後台好勁
再勁都過唔到習大大果關啦。

nice

對比班黃黒曱甴打人判幾個月真係好想笑!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-23 13:24 發表
香港邊有呢d
香港黑社會大佬大把律師幫拖.....搵替死鬼, 做不在場證據, 失憶證人..
真係大佬 , 點會當街當行出手打人 ...

一係揾代打 , 一係就夾去私竇慢慢打 ..

引用:
原帖由 歪樂煲乎 於 2022-9-23 13:23 發表
講到暴力集體打人,香港黃絲帶一定係世界第一
人一黃,道德淪亡!
人一黑,人格喪失!
黃是禍害!黑是滅亡!

中國香港宜家好需要大清洗!
大掃黃!大反黑!!

入去再做大兄
茅樹嘅

引用:
原帖由 曲明 於 2022-9-23 14:27 發表

打人又唔學以上哥仔蒙晒面,抵佢死啦
呢個攞手鎚直情想攞人命,唔明基督徒會支持佢哋?

呢班野獸應放入獸籠困住,開放供遊客觀賞

重判就是最正確, 這類罪行就是要判得重才有警惕性及阻嚇力...

反觀香港一眾港奸人渣法狗判狗就是喜歡以個人喜好, 人治法律輕判放生自己友罪犯, 導致香港變成罪犯天堂...

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2022-9-23 14:15 發表
真係坐24年先講啦,轉過頭洗啲錢揾揾關係咪又可以保外就醫,大6嘅司法制度就係個笑話
保外就醫先講啦!你諗就係啊?未發生嘅事就係9up,呆省啲法律咪仲L好笑!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]