• 瀏覽: 27,508
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-23 11:50 發表
據了解,特首李家超今日(23日)下午將舉行記者會,親自公布放寬入境檢疫措施。目前,所有海外抵港旅客都須按照「3+4」要求,進行3天酒店隔離,其

終於都要同病毒共存了:smil ...
好事黎,開心D啦,終於可旅行了。

引用:
原帖由 Morningsky 於 2022-9-23 11:58 發表
李加超記住當眾掌盧寵茂個咀呀!共赴黃泉講得咁過癮呀拿你老味!!!
唔知隻竉物今日會否企係超超隔離呢?

引用:
原帖由 血~ 於 2022-9-23 12:09 發表
抗疫L今次你仲唔死
小粉紅撞車了。

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-23 12:26 發表

又話不躺平 ? 自打咀吧, 又會個個議員都不反對嘅 ? 太奇怪了.
因為冇哂黃議員,得番D愛國議員,佢地全部愛香港,所以唔反對。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-9-23 12:26 發表
歐洲爆新變種BF.7,你就走嚟躺平

https://www.cornwalllive.com/news/uk-world-news/new-covid-variant-bf7-spreading-7615508
咪好囉,怕佢唔變姐,只會越變越弱。

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-9-23 12:44 發表
看看稍後下午公佈的會是零加幾吧!😁希望在公佈過後,李特首可以在記者會上率領官員九十度鞠躬,向其家人在大陸生活的陸港家庭道歉,以彰顯其風度吧!
為何要道歉?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-23 13:00 發表

香港先做白老鼠
人地新架坡已做左個示範比你睇,係好既示範。

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-23 13:17 發表

呢班議員愛唔愛國就唔知, 而家咁睇就係唔愛香港啦.
愛香港才支持O十7,甚至O十O。

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-23 14:33 發表

愛香港是讓所有“病毒”生化冇氣進入香港 ?
你中意諗乜就乜啦

引用:
原帖由 on9star 於 2022-9-23 16:20 發表

阿爺話你哋話一個2制嘛, 要通外國關吸毒呀嘛,咪順應你哋民意囉, 後果就自負㗎啦
傻西,冇阿爺批準,比個缸阿超做膽都唔敢O十3啦,仲懵柒柒以為阿爺會嬲。

引用:
原帖由 skm1209 於 2022-9-23 16:43 發表

莫講卡超, 如果阿爺冇示意, 班商家佬夠膽日插夜插咩

見個個出黎講, 就知道係"製造民意"啦
唔好再講喇,香土小粉紅個心已碎哂嗱。

引用:
原帖由 on9star 於 2022-9-23 17:05 發表

懵L, 所以咪話阿爺就比你哋自己玩囉, 識打中文唔識睇中文呀!?
好嬲啊?O十3。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]