• 瀏覽: 27,563
  • 回覆: 293
  • 追帖: 1
+4
對於要返 "鄉下" 嘅朋友係天大好消息, 不過的高檔酒店和食市就大鑊, 今次好多人要上 IFC !

引用:
原帖由 Random_Thoughts 於 2022-9-23 13:12 發表

記得之後唔好出街呀, 條街好危險架
新變種等你全家共存

中完再中,身體一次差過一次,除了恭喜你,無野講

引用:
原帖由 on9star 於 2022-9-23 11:53 發表
阿爺就當你香港做試驗場 ~~~~~難得咁多港人想做白老鼠.......
係囉
求仁得仁囉
希望大步檻過

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-23 13:13 發表

一早已經講咗係咁㗎喇
我也一早預左係咁

林病2.0,我對一個全家英籍人士一向無期望過

國家也知道香港是沒有清O條件的。
大公,文滙報最近也發文支持中國香港開放了!

引用:
原帖由 Alcohol618 於 2022-9-23 11:53 發表
維護國家安全就係要清零

呢條友無視中央政策

無視偉大既習大大的指示

背叛14億清零既大陸既同胞

呢獲野國安應該要做野啦
拉你先

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2022-9-23 13:13 發表
快L D取消疫苗通行證啦仆街
oh sor9ry

方便外人咋喎

你繼續打針打針,隔離隔離,唔好意思

引用:
原帖由 touya08 於 2022-9-23 12:05 發表
捉晒d發假針紙既黑E芋同小黃人, 香港日增5000病毒擴散危機暫時可以放緩, 可以開放一陣觀察下染疫數字再作修改.
話時話
你覺唔覺好似捉假針紙後,感染數字明顯下降咗?
我其實一直懷疑條數係小黃人造緊
依家捉假針紙,佢地掛住驚,無時間造數

政府咪縮呀。點對得住撐你哋既市民呀🤬😡

咁快就放寬...

梗係支持啦 , 返嚟唔使檢疫 , 市民無顧慮外出旅遊 咁 港元 就 會流去去其他國家啦 👍

0+7 只係方便香港人
0+0先吸引到外國人

引用:
原帖由 IPOMan 於 2022-9-23 13:25 發表
對於要返 "鄉下" 嘅朋友係天大好消息, 不過的高檔酒店和食市就大鑊, 今次好多人要上 IFC !
昨天宣布日本下個月開放個人遊,我已經book左12月頭嘅機票返鄉下。

提示: 違規內容已被屏蔽
我覺得應該宣布繼續清零 唔喜歡的可以移民新加坡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]