• 瀏覽: 26,666
  • 回覆: 293
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-23 12:26 發表

又話不躺平 ? 自打咀吧, 又會個個議員都不反對嘅 ? 太奇怪了.
因為冇哂黃議員,得番D愛國議員,佢地全部愛香港,所以唔反對。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-9-23 12:26 發表
歐洲爆新變種BF.7,你就走嚟躺平

https://www.cornwalllive.com/news/uk-world-news/new-covid-variant-bf7-spreading-7615508
咪好囉,怕佢唔變姐,只會越變越弱。

香港人巳選擇與病毒共存!實在冇需再有隔離政策!!

7+7 變 7x7
Training 必勝

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-9-23 12:44 發表
看看稍後下午公佈的會是零加幾吧!😁希望在公佈過後,李特首可以在記者會上率領官員九十度鞠躬,向其家人在大陸生活的陸港家庭道歉,以彰顯其風度吧!
為何要道歉?

引用:
原帖由 ballking118 於 2022-9-23 13:05 發表

抗疫人士不中招

共存L不停中

邊個死呢?
記得之後唔好出街呀, 條街好危險架

引用:
原帖由 ballking118 於 2022-9-23 12:37 發表
宣布投降?
一早已經講咗係咁㗎喇

引用:
原帖由 機械佬 於 2022-9-23 12:53 發表

外地中招,連返港航班都上唔到,要喺外地核酸陰先得
依家唔使人哋都唔搞呢d咯

快L D取消疫苗通行證啦仆街

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-23 13:00 發表

香港先做白老鼠
人地新架坡已做左個示範比你睇,係好既示範。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-23 11:50 發表
據了解,特首李家超今日(23日)下午將舉行記者會,親自公布放寬入境檢疫措施。目前,所有海外抵港旅客都須按照「3+4」要求,進行3天酒店隔離,其後4天家居檢疫期間可以外出,但獲發「黃碼」不能出入高風險場所、並禁止在餐廳堂食。
實政圓桌立法會議員田北辰昨天引述消息,指政府將放寬入境檢疫至「0+7」,即毋須再進行酒店隔離,最快10月初實施,同時取消上機前檢測酸檢的要求,改為快測取替。抵港後須同時進行核酸 ...
其實0+7對想攞假出去旅行而未退休既人來講困難依然存在,返到香港仲要7日唔出得街同唔返得工

共存啦 dllm, 拖拖拖就三年啦,乜都要執笠,真係清到零咩

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-23 11:50 發表
據了解,特首李家超今日(23日)下午將舉行記者會,親自公布放寬入境檢疫措施。目前,所有海外抵港旅客都須按照「3+4」要求,進行3天酒店隔離,其後4天家居檢疫期間可以外出,但獲發「黃碼」不能出入高風險場所、並禁止在餐廳堂食。
實政圓桌立法會議員田北辰昨天引述消息,指政府將放寬入境檢疫至「0+7」,即毋須再進行酒店隔離,最快10月初實施,同時取消上機前檢測酸檢的要求,改為快測取替。抵港後須同時進行核酸 ...
死囉!做乜跟美帝果D西方國家都唔跟袓國啊?呢度啲愛國人士情何以堪啊?國安法佢啦!

引用:
原帖由 Alcohol618 於 2022-9-23 11:53 發表
維護國家安全就係要清零

呢條友無視中央政策

無視偉大既習大大的指示

背叛14億清零既大陸既同胞

呢獲野國安應該要做野啦
無打夠💉💉💉即是違背國策,要用病毒自動清零班人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]