• 瀏覽: 7,389
  • 回覆: 59
+3
BNOer全力支持政府

英國皇室改守孝三年,罷工問題即時解決,香港黃畜精神又有寄託,好事呀

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-23 06:49 發表
英國全國鐵路、海路與公路運輸工會(RMT,National Union of Rail, Maritime and Transport Workers)9月22日宣布,國家鐵路(National Rail)及15
有民主, 冇車搭都抵啦.

黃屍廢畜去到英國,睇住當地國民罷工,自己就做鵪鶉

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2022-9-23 11:33 發表
果班黃撚奶西狗無撚用

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-23 06:49 發表
英國全國鐵路、海路與公路運輸工會(RMT,National Union of Rail, Maritime and Transport Workers)9月22日宣布,國家鐵路(National Rail)及15
我哋移民英國嘅黃狗曱手joke終於可以大顯身手,罷工,破壞社會,成班黃甴手joke都係熟手技工

又阻小黃人返工了

着草去英國嘅小黃人話:
仆街西人,咪阻撚住我返工啦!我好耐無開飯呀!

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-23 07:56 發表
英國人唔會咁On9
罷工走鬼佢話係國家安全
又唔覺會發反對通知書
轉頭拉人去坐
而家D官唔知邊度讀書
好在搞手唔係BNOer曱甴,否則好地地一場遊行示威罷工又會變質成無差別屠殺市民暴動,咁既情況警察實要出手啦

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-23 07:56 發表
英國人唔會咁On9
罷工走鬼佢話係國家安全
又唔覺會發反對通知書
轉頭拉人去坐
而家D官唔知邊度讀書
掟磚唔提,放火燒人唔提,用渠蓋飛人爆頭唔提,掉汽油彈又唔提。
曱甴真係好L 曲佳

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-23 08:00 發表

老實我係納稅人
加人工畀工人
好過極速通過畀人食咗
轉頭就算打貪捉返
都錢已袋 有鬼用
97後好左啦,祖國唔收我地軍費。
97前香港要支付軍費比班濕9英兵,佢地就用黎搞賓妹

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2022-9-23 11:33 發表
做鵪鶉都算
反吊人罷工果班先PK

支持英國手足,五大素求,一人一票選女皇。。
唔記得隻女皇死9左。。
一人一票選皇帝

BNOer 可以唔駛頂住啲火車門唔俾佢關上啦, 佢地係真罷工! 相信黃絲去到英國可以大展所長啦!佢哋可以參加打砸搶燒,罷工罷課罷市,又可以過榮肛歲月啦!

仲有其他工會呢?逐個罷工搞到卓慧思查爾斯兩個頭大又無臉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]