• 瀏覽: 7,329
  • 回覆: 59
+3
全面罷工啦

Bravo! 搞屎棍搞到自己身上了

BNO手粥有飯開了 

係囉 大陰國成日咁多野發生 唔見啲 BNOer 係面書講下嘅

時移勢逆風水輪流轉 昔日香港返條例引發騷動 組織團體以停市罷工威脅正苦 西方政府高調支持黃人組織團體 發起罷工罷市爭取訴求維權權利🧐
蠅國工會維權訴求發起大罷工 港人樂看其成 🤔來而不往非禮也....香港正苦也要相輔相對湧泉相報知遇😁

我一直都支持

英國手joke 加油

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-23 06:49 發表
英國全國鐵路、海路與公路運輸工會(RMT,National Union of Rail, Maritime and Transport Workers)9月22日宣布,國家鐵路(National Rail)及15
[我為你上前擋子彈, 你肯為我罷工嗎].

見到張圖,
我第一個反應係:
無得拜太子站。

支持日日罷工

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-9-23 10:58 發表
見到張圖,
我第一個反應係:
無得拜太子站。
英國黨鐵 點會無太子站 the next station is prince edward 死咗嘅人請係太子站落車

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-23 06:49 發表
英國全國鐵路、海路與公路運輸工會(RMT,National Union of Rail, Maritime and Transport Workers)9月22日宣布,國家鐵路(National Rail)及15
美麗風影線,加油

俾足面late英女皇...

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-23 07:56 發表
英國人唔會咁On9
罷工走鬼佢話係國家安全
又唔覺會發反對通知書
轉頭拉人去坐
而家D官唔知邊度讀書
"又唔覺會發反對通知書
轉頭拉人去坐"<==掟磚掟汽油彈都唔拉? 定係英國人唔會掟磚掟汽油彈?

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-23 07:56 發表
英國人唔會咁On9
罷工走鬼佢話係國家安全
又唔覺會發反對通知書
轉頭拉人去坐
而家D官唔知邊度讀書
https://www.hk01.com/即時國際/602233/英國再現反對警權擴大示威-布里斯托爾爆發暴力衝突

依D都唔拉㗎? 咁自由難怪曱甴趨之若鶩啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]