• 瀏覽: 34,842
  • 回覆: 145
  • 追帖: 2
+8
大陸同胞要清零千祈唔好去呀!唔好咋帝帝!!!
不過到時又會見到一大堆喼客係藥房門口,唔駛問呀貴大家都知果D乜野人黎啦

引用:
原帖由 samsunlg 於 2022-9-23 10:11 發表

習大大指示清零
阿爺唔會出呢個要求,只會俾方向性嘅指導。最終決定一定係交俾香港人自己。

好多香港人可以返鄉下

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-9-23 11:50 發表
好多香港人可以返鄉下
妓女與嫖客嘅關係

去日本易過返大陸都唔知咩玩法
最好笑唔見係香港唔會染疫囉

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-9-23 11:50 發表
好多香港人可以返鄉下
真鄉下返唔到有咩計

引用:
原帖由 peter925 於 2022-9-23 10:09 發表

估計中國專家已預期各國混種新病毒將會是毀滅性的,現時更是要收緊防疫,慶幸我們有這條件,否則要跟大圍仆街了。
慶幸我哋有習大。一定要堅持清0習大成日講既一國兩制。雖然只係口號。超哥吾該你醒少少通外國先啦

引用:
原帖由 nicekate 於 2022-9-23 11:47 發表

阿爺唔會出呢個要求,只會俾方向性嘅指導。最終決定一定係交俾香港人自己。
到最後吾啱主上心意就人頭落地

回鄉祭祖 

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-23 04:30 發表
日本首相岸田文雄9月22日在紐約公布,日本自10月11日起恢復免簽證自由行,同時取消入境人數限制。在疫情前本來可免簽證赴日的旅客,目前由於新型冠

日本每日仲過萬確疹,只係8月就死成千人民主社會又話人命比經濟重要?但依家為保經濟放棄人命伱仲咁開心

引用:
原帖由 malimasa 於 2022-9-23 12:07 發表

日本每日仲過萬確疹,只係8月就死成千人民主社會又話人命比經濟重要?但依家為保經濟放棄人命伱仲咁開心
有人迫你去日本
日本人如果驚死可以唔出街喎。

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-9-23 10:31 發表

無咩問題,目前全世界除佐中國外,都認為係普通感冒一樣,所以唔使擔心
中國人體質令捨唔同

引用:
原帖由 LWCW 於 2022-9-23 12:04 發表

慶幸我哋有習大。一定要堅持清0習大成日講既一國兩制。雖然只係口號。超哥吾該你醒少少通外國先啦
紀律部隊出身冇咁醒

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-23 04:30 發表
日本首相岸田文雄9月22日在紐約公布,日本自10月11日起恢復免簽證自由行,同時取消入境人數限制。在疫情前本來可免簽證赴日的旅客,目前由於新型冠

入定日元等升值,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]