• 瀏覽: 58,789
  • 回覆: 65
7咗

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-22 23:38 發表
呢個田北辰正一多嘴狗次次叻唔切走出嚟領功
愈嚟愈發覺呢條友唔掂,原本都幾欣賞佢,而家完全走火入魔,變咗乞人憎

超哥一巴打埋去,洗聽你地講

田總梗係冇好嘢

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-23 16:51 發表
田不臣只係自以為是鳩吹, 政府有密料一定唔會畀反骨田.
佢自己比共產黨搣柴仲甘多野講,通番賣國,洩露國家機密

引用:
原帖由 LPRay 於 2022-9-23 04:27 PM 發表
田二少成日扮insider有內幕堅料,但次次都俾人跣,要露底承認自己係冇料之人
內幕流料

佢今日講要求政府改為0+0, 希望下月中可以做到!

呢隻廢人又出來狗噏

田家遺傳基因內有面皮特厚特徵

呢條友仲繫到不斷做西方代理打手,佩服

引用:
原帖由 djimavic 於 2022-9-23 16:50 發表
二五田又收錯料!!!
自己估扮有貼士

唔係同大陸通關,入來香港就算0+0都無用!
衣家0+7即係變相放外國病毒入香港!
更加令到中港通關既路越走越遠!
積極去同深圳溝通好無?積極D去面對真正既問題好無?
無人需要D鬼佬帶病毒來香港!
無人需要D死左去英國既蟑螂回流香港!
全香港市民最想要既係返中國內地旅遊,探親,或公幹!
而唔係比d鬼佬帶病毒入來香港!

小二五成日爆料,懶鳩內幕消息,流料當猛料,俾超哥打到啪啪聲

兩兄弟一模一樣, 貪功怕蝕底!

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-9-22 23:21 發表
立法會議員田北辰今日接受傳媒訪問時透露,政府最快下星期公布入境檢疫放寬至「0+7」,公布後5至7日之後實施,換言之最快大約可在十月初實施。

田北辰又表示,據他所知,落機時將維持目前安排,即需要做快測和核酸檢測,在快測15分鐘後可以得知結果,「陰性讓你離開,陽性要住隔離酒店。」核酸測試報告則可在兩至三小時內出爐,務求令人「差不多一入家門已收到結果」。

...
擦存在的無用之田🙄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]