• 瀏覽: 62,784
  • 回覆: 229
+5
0+0 好

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 01:08 發表

咁咪等的共存L中完又中, 竹篙灣大門為佢開。😆😆😆
唔使去架啦,中得多身體差,門口都岀唔到😂

小黃人唔俾屋企老人家同幼童打針醫療系統點可能復常?

引用:
原帖由 pancakeman 於 2022-9-22 22:15 發表
醫務衞生局局長盧寵茂今日率領衞生署及醫管局等人員接種新冠及流感疫苗,他在接受傳媒訪問時表示,疫情近日有回落跡象,當局會在醫療系統能夠...

共赴黃泉路

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-9-23 09:05 發表

唔使去架啦,中得多身體差,門口都岀唔到😂
我先前有個朋友中左, 咳左三個月先好返, 共存? 咪講笑啦。

無論如何,金融經濟已共赴黃泉了

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-23 00:45 發表

你唔俾嗰個人嘅行李裏邊有受污染物品,可以維持感染力達到七日,然後再加三日潛伏期?

所以大陸要求十日隔離係好有根據。
咁係咪要封一世啊
唔病死都餓死啦
好似張炳良話齋,手術成功但病人死去

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 09:22 發表

我先前有個朋友中左, 咳左三個月先好返, 共存? 咪講笑啦。
身體咁差就唔好出街啦, 個病毒唔會消失㗎

一早講咗醫療服務復常才可以考慮復常,成班磚家成日講0.1%感染率,九唔搭八

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-23 09:29 發表

你經濟唔好就少D上網,去打多幾份工啦,又話餓死,仲係度浪費時間

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 09:22 發表

有個朋友都中咗,四月到現在條氣都唔係好夠,後生仔
共存L就中多幾次都唔緊要,病毒會輕手D

國家仍然清零政策,盧生已考慮0+0,有沒有分裂國家分裂社會?是否有違國安法?

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-22 22:35 發表

冇人話一定要結束咗先可以放寛,只係你哋啲防疫L一廂情願
清零撚嚇到瀬💩預備一家共赴黃泉😂

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-23 09:29 發表

身體好就中多幾次,吸走咗D病毒遺愛天下

變面真快.........

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]