• 瀏覽: 70,972
  • 回覆: 5
+5
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 01:08 發表

咁咪等的共存L中完又中, 竹篙灣大門為佢開。😆😆😆
地球日日有千千萬萬共存L吃喝玩樂復常
嗰d清OL匿係屋企豬欄圈養等老死囉
又怕打針,又要買針紙,又怕差人拍門
做清OL唯一可以係鄉土圍爐狗吠
情何以堪🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 08:01 發表

做共存L咪唯一可以等中入竹篙灣, 果到提供免費食宿, 啱晒共存L嘅所謂吃喝玩樂。😆😆😆
阿伯
下個月你未等睇香港有幾多人入糟糕灣囉
到時你咪笑鳩人d共存L,點解中完又中
你打左針未呀?差人冇敲你門,揾你協助調查買針紙咩?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 08:13 發表

而家竹篙灣都差唔多爆晒, 要開到啟德啦。有人買針紙? 你認為有, 咪去報警囉, 係到吠冇用㗎, 棧比人笑。😆😆😆
關心吓d過氣紀律猛男啫
你冇買針紙就最好啦,犯法呀,阿伯
記得下個月香港通左關,唔好出門口啦,屋企人返嚟,都要佢地係門口,先除衫剝光豬畀你消毒過至准入屋
你冇打針,易瀨野,要去啟德浪費政府資源

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 08:40 發表
下個月通關? 係咪真㗎? 邊張報紙講? 證實左未? 下個月幾多號正式通關? 通內地定係外國? 詳情係點安排? 有冇有關新聞連結睇下?😆😆😆
裝睡嘅人永遠叫唔醒,呢個道理我理解嘅
而家好珍惜繼續咆哮多十零日啦
之後清OL最多係井底咕咕!咕咕!

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 11:22 發表

唔好越講越遠吖, 你咁肯定下個月會通關, 咁就攞的實質的嘅嘢出嚟證明, 實質嘅嘢又攞唔出, 咪即係又係9噏緊。😆😆😆
漏氣紀律猛伯
裝睡多幾個鐘好喇
比加超下晝開記招
不過你放心
可能超超話,跟阿爺嗰招,全香港靜態管理
就晒你d清OL,唔打針,買針紙,仲好寸咀嘅廢老

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 13:24 發表

放寬? 咪等多的共存L去晒旅行, 一來香港冇咁多人, 二來共存L係外地, 唔中好地地, 仲左就連香港都未必即係返到嚟, 有時的嘢, 幫佢變左害佢咋。😆😆😆
繼續寸咀喇,清OL
地下有炸沙呀🤣🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]