• 瀏覽: 70,986
  • 回覆: 10
+5
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-22 22:25 發表
呢頭就話全球疫情未結束, 果頭就話不斷會放寬, 正一廢人講廢話。
冇人話一定要結束咗先可以放寛,只係你哋啲防疫L一廂情願

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 01:08 發表

咁咪等的共存L中完又中, 竹篙灣大門為佢開。😆😆😆
大部份都係喺屋企抖一個禮拜

引用:
原帖由 ymttst941 於 2022-9-23 01:15 發表
呢條仆街年頭先話與病毒共存即係共赴黃泉,咁撚快唔記得
佢已經改咗口話要常態化對抗

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 09:22 發表

我先前有個朋友中左, 咳左三個月先好返, 共存? 咪講笑啦。
身體咁差就唔好出街啦, 個病毒唔會消失㗎

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 11:22 發表

唔好越講越遠吖, 你咁肯定下個月會通關, 咁就攞的實質的嘅嘢出嚟證明, 實質嘅嘢又攞唔出, 咪即係又係9噏緊。😆😆😆
李家超晏晝開記者會

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 13:24 發表

放寬? 咪等多的共存L去晒旅行, 一來香港冇咁多人, 二來共存L係外地, 唔中好地地, 仲左就連香港都未必即係返到嚟, 有時的嘢, 幫佢變左害佢咋。😆😆😆
係咁要搵啲嘢自我安慰, 真係可憐

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 18:57 發表

你咁開心, 係咪星期一即刻去旅行啫? 如果係, 我就話你叻, 如果唔係, 放唔放寬關你乜事? 你又咪係繼續返工, 繼續捱世界, 記得星期一準時返工呀, 傻仔。😆😆😆
我幾時去又關你咩事啫, 之前撐得咁犀利, 一嘢俾人打落谷底係慘啲嘅

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 20:21 發表

你有得去旅行先算啦, 星期一咪又係繼續返工捱世界, 所以其實放唔放寬, 都唔關你事, 如果你而家即刻訂機票, 星期一上飛機, 我就真係話你叻, 你星期一咪又係要繼續返工, 算吧啦, 記住準時返工, 唔好遲到, 香港人, 好中意返工㗎。😆😆😆
你真係慘,跌咗落地都要拿返渣沙,跟住下一步就係放寬本地防疫措施㗎啦

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 21:28 發表

放寬乜嘢都唔關你事啦, 你咪一樣要返工捱世界, 你估你有得好似其他人咁出去玩咩? 都係果句, 星期一準時返工呀。😆😆😆
我諗到幾時出發就可以, 你理得我姐,只可以重複講同一句說話真係陰公,如果覺得自己有精神病就快啲睇醫生啦

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 22:23 發表

要諗幾時出發㗎? 份工咁困身, 咁真係放寬比你都冇用啦, 都係果句, 星期一準時返工啦, 對你呢的人, 一句就夠, 講多句都嘥氣, 你都要顧住返工, 同你講多都冇用。😆😆😆
你都真係傻吓傻吓,點都好過你邊度都唔敢去呀,我鍾意幾時放假就幾時放假,幾時去就幾時去㗎喇,邊似得你咁淨係可以係到打埋晒啲飛機文

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 22:34 發表

咁你幾時放假啫? 講到放寬咁開心, 原來要等放假先有得去旅行, 講嚟講去, 又咪比份工困住, 咁樣真係放寬比你都冇用, 講到咁想放寬, 完原來都係9吹。😆😆😆
你理得我,起碼好過你,而家鍾意去邊都得'好過你而家連爐都冇得圍,成日喺度自high,有得你自己傻落去啦,繼續放聲俾人打臉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]