• 瀏覽: 70,946
  • 回覆: 229
+5
引用:
原帖由 s-chris 於 2022-9-23 17:27 發表

李明?沒聽過!
曱甴……

引用:
原帖由 小小荀盤 於 2022-9-23 18:01 發表
精神分裂?早幾日先話疫情嚴峻
嚴峻係講俾清零L知,共存L係當冇咗疫情

引用:
原帖由 Essentials 於 2022-9-23 12:10 發表
開左外關全面躺平,想免檢返大陸已完全冇可能,今次玩L完!睇下班鬼真係咁勁養到全港咁多人……唉,死L硬就有……
大陸放棄動態清零就會開返

引用:
原帖由 小小荀盤 於 2022-9-23 18:01 發表
精神分裂?早幾日先話疫情嚴峻
呢班人, 唔係仲信佢地係嘛? 之前夠有人話病毒共存, 即係共赴黃泉, 而家睇下呢的人做緊乜?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 13:24 發表

放寬? 咪等多的共存L去晒旅行, 一來香港冇咁多人, 二來共存L係外地, 唔中好地地, 仲左就連香港都未必即係返到嚟, 有時的嘢, 幫佢變左害佢咋。😆😆😆
係咁要搵啲嘢自我安慰, 真係可憐

引用:
原帖由 sam0010 於 2022-9-22 22:21 發表
唔自律周圍走反而可放寬, 但守規矩的就成日要被強檢
身為特區市民為特區出加齊心抗疫守護家園,功德無量

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-23 18:27 發表

係咁要搵啲嘢自我安慰, 真係可憐
你咁開心, 係咪星期一即刻去旅行啫? 如果係, 我就話你叻, 如果唔係, 放唔放寬關你乜事? 你又咪係繼續返工, 繼續捱世界, 記得星期一準時返工呀, 傻仔。😆😆😆

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 18:57 發表

你咁開心, 係咪星期一即刻去旅行啫? 如果係, 我就話你叻, 如果唔係, 放唔放寬關你乜事? 你又咪係繼續返工, 繼續捱世界, 記得星期一準時返工呀, 傻仔。😆😆😆
我幾時去又關你咩事啫, 之前撐得咁犀利, 一嘢俾人打落谷底係慘啲嘅

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-23 19:34 發表

我幾時去又關你咩事啫, 之前撐得咁犀利, 一嘢俾人打落谷底係慘啲嘅
你有得去旅行先算啦, 星期一咪又係繼續返工捱世界, 所以其實放唔放寬, 都唔關你事, 如果你而家即刻訂機票, 星期一上飛機, 我就真係話你叻, 你星期一咪又係要繼續返工, 算吧啦, 記住準時返工, 唔好遲到, 香港人, 好中意返工㗎。😆😆😆

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 20:21 發表

你有得去旅行先算啦, 星期一咪又係繼續返工捱世界, 所以其實放唔放寬, 都唔關你事, 如果你而家即刻訂機票, 星期一上飛機, 我就真係話你叻, 你星期一咪又係要繼續返工, 算吧啦, 記住準時返工, 唔好遲到, 香港人, 好中意返工㗎。😆😆😆
你真係慘,跌咗落地都要拿返渣沙,跟住下一步就係放寬本地防疫措施㗎啦

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-9-22 22:18 發表
自打嘴巴, 變面真快
原諒佢岩岩做官未識奶呀爺口風

引用:
原帖由 wkts 於 2022-9-23 18:05 發表

曱甴……
曱甴不是寵物一種

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-23 21:17 發表

你真係慘,跌咗落地都要拿返渣沙,跟住下一步就係放寬本地防疫措施㗎啦
放寬乜嘢都唔關你事啦, 你咪一樣要返工捱世界, 你估你有得好似其他人咁出去玩咩? 都係果句, 星期一準時返工呀。😆😆😆

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 21:28 發表

放寬乜嘢都唔關你事啦, 你咪一樣要返工捱世界, 你估你有得好似其他人咁出去玩咩? 都係果句, 星期一準時返工呀。😆😆😆
我諗到幾時出發就可以, 你理得我姐,只可以重複講同一句說話真係陰公,如果覺得自己有精神病就快啲睇醫生啦

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 18:57 發表

返工捱世界?
朋友
中國青年失業率
近20%
想有份工,想捱世界
都無得捱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]