• 瀏覽: 69,277
  • 回覆: 229
+5
引用:
原帖由 昂膠 於 2022-9-23 12:44 發表

漏氣紀律猛伯
裝睡多幾個鐘好喇
比加超下晝開記招
不過你放心
可能超超話,跟阿爺嗰招,全香港靜態管理
就晒你d清OL,唔打針,買針紙,仲好寸咀嘅廢老
放寬? 咪等多的共存L去晒旅行, 一來香港冇咁多人, 二來共存L係外地, 唔中好地地, 仲左就連香港都未必即係返到嚟, 有時的嘢, 幫佢變左害佢咋。😆😆😆

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-9-23 12:02 發表
移居返祖國? 返大陸唔使坐疫監咩
有班人話健康至緊要

咁要睇下點定義"醫療系統復常"喇

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 13:24 發表

放寬? 咪等多的共存L去晒旅行, 一來香港冇咁多人, 二來共存L係外地, 唔中好地地, 仲左就連香港都未必即係返到嚟, 有時的嘢, 幫佢變左害佢咋。😆😆😆
繼續寸咀喇,清OL
地下有炸沙呀🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 昂膠 於 2022-9-23 15:14 發表

繼續寸咀喇,清OL
地下有炸沙呀🤣🤣🤣🤣
放寬又點? 咁你係咪聽日即刻去旅行啫? 係嘅就話你叻, 唔係嘅, 放唔放寬都關你L事咩? 繼續返工啦, 傻仔。😆😆😆

引用:
原帖由 wkts 於 2022-9-23 12:47 發表

你明的……
李明?沒聽過!

真係0+3。盧醫唔赴黃泉了?

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-9-22 22:18 發表
自打嘴巴, 變面真快
醫療系統負荷到就唔係共泉

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 13:24 發表

以後都返唔到嚟咪仲好

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-9-23 17:55 發表

以後都返唔到嚟咪仲好
我之前有個朋友, 去泰國最後一日中左, 要留係果邊住私家醫院, 住左八日, 二萬幾銖找數。去旅行? 好呀, 驚的共存L唔敢去, 或者冇錢去咋。。。。😆😆😆

精神分裂?早幾日先話疫情嚴峻

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 17:59 發表

我之前有個朋友, 去泰國最後一日中左, 要留係果邊住私家醫院, 住左八日, 二萬幾銖找數。去旅行? 好呀, 驚的共存L唔敢去, 或者冇錢去咋。。。。😆😆😆
呢d唔需要我哋擔心,最緊要唔好用納稅人的錢去支援佢哋
二萬幾銖唔係多,三年冇去旅行嘅人儲埋唔少,一次清袋就唔再巴閉啦😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]