• 瀏覽: 70,977
  • 回覆: 229
+5
引用:
原帖由 Wai7412002 於 2022-9-23 09:57 發表

政府嘅動態清零失敗了
清乜呀,而家躺平晒啦!

唔通好似廢老咁日日唔去街牙

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 22:34 發表

咁你幾時放假啫? 講到放寬咁開心, 原來要等放假先有得去旅行, 講嚟講去, 又咪比份工困住, 咁樣真係放寬比你都冇用, 講到咁想放寬, 完原來都係9吹。😆😆😆
你理得我,起碼好過你,而家鍾意去邊都得'好過你而家連爐都冇得圍,成日喺度自high,有得你自己傻落去啦,繼續放聲俾人打臉

引用:
原帖由 pancakeman 於 2022-9-22 22:15 發表
醫務衞生局局長盧寵茂今日率領衞生署及醫管局等人員接種新冠及流感疫苗,他在接受傳媒訪問時表示,疫情近日有回落跡象,當局會在醫療系統能夠...

越來越覺得膠登真係傻人集中地.
今日去間舖頭買野, 聽到有個職員問同事, 話盧寵茂係咪死左. 而佢點解話盧寵茂死, 係基於膠登某個post....

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-24 00:44 發表

你理得我,起碼好過你,而家鍾意去邊都得'好過你而家連爐都冇得圍,成日喺度自high,有得你自己傻落去啦,繼續放聲俾人打臉
咁係而家諗住去邊啫? 講嚟講去, 星期一咪又係去返工, 你話你星期一即刻上到飛機, 就話你叻, 原來星期一要返工捱世界, 咁放寬比你, 都係完全冇任何作用, 都係果句, 星期一準時返工呀, 起碼而我就完全唔使做, 你嘛, 遲的返工都唔掂, 放寬都完全唔關你事, 明嘅, 你呢的香港人, 好中意返工。😆😆😆

奴重物變騎牆派?

引用:
原帖由 D9L 於 2022-9-22 22:38 發表
邊個話會共赴黃泉? 寵物佬都唔信果個廢柴專家
盧醫生只要講一句 ,如果大家覺得死緊啲老弱傷殘冇問題嘅, 所有防疫安排可以唔使理佢。

佢講太多無撩嘢!

引用:
原帖由 pancakeman 於 2022-9-22 22:15 發表
醫務衞生局局長盧寵茂今日率領衞生署及醫管局等人員接種新冠及流感疫苗,他在接受傳媒訪問時表示,疫情近日有回落跡象,當局會在醫療系統能夠...

盧教授, 説好的不與病毒共存呢 ?

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-24 14:38 發表

變幻是永恆
呢句嘢咩時候都用得着

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-24 14:38 發表

佢已聲名浪藉!

得小部份人清零又封城要炒佢
要加獎盧就真
一早就要咁做
中央睇到迫針成果
下年中央開關有數據預測到
打了針又中招過有好處
反而無打針中招最危

引用:
原帖由 pancakeman 於 2022-9-24 14:41 發表

變幻是永恆
呢句嘢咩時候都用得着
不是變幻問題, 是口恥問題.

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-24 14:49 發表

不是變幻問題, 是口恥問題.
寵物變老鼠!

引用:
原帖由 kk2964 於 2022-9-24 14:42 發表

佢已聲名浪藉!
咁以後佢再講嘢都唔知信唔信佢好, 佢冇左公信力, 想返回深大醫院做院長都可能冇人要.

共存即係攪炒,有如黃屍一樣!支持動態清零!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]