• 瀏覽: 70,941
  • 回覆: 229
+5
上星期先話乜乜柒柒,而家就膝頭痛

盧高為護航清零掉臉

引用:
原帖由 pancakeman 於 2022-9-22 22:15 發表
醫務衞生局局長盧寵茂今日率領衞生署及醫管局等人員接種新冠及流感疫苗,他在接受傳媒訪問時表示,疫情近日有回落跡象,當局會在醫療系統能夠...

支持返大陸

收到warning letter

點解要向曱甴屈服

引用:
原帖由 pancakeman 於 2022-9-22 22:15 發表
醫務衞生局局長盧寵茂今日率領衞生署及醫管局等人員接種新冠及流感疫苗,他在接受傳媒訪問時表示,疫情近日有回落跡象,當局會在醫療系統能夠...

on 9曱甴連局長職責同香港總體指令都分唔清, 硬要衛生嘅管理經濟.
擔心人走不如擔心黃狗曱甴喺陰國逃難返香港好過啦

呢位焗腸,到今天我都聽唔出佢講,邊句真、邊句假

復常,就要取消所有防疫限制,
改為自願性質

小粉紅們記得堅持清0 呀

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2022-9-23 03:23 發表
曱甴唔自律 咩防疫政策都係廢
咁又係呀,你睇高官已完幾多隻中咗,比例高過香港平均數😂😂

引用:

0+0, 0+3 已經係去黃泉之路

渣人又上鏡説故事了

人家外國可以一面開放,一面防疫,但香港就船頭驚鬼船尾怕賊?依家又話因疫情死咗好多人,咁之前唔係話唔關新冠事嗎?一時又話平時傷風感冒都有死人咖啦!

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-23 08:01 發表

做共存L咪唯一可以等中入竹篙灣, 果到提供免費食宿, 啱晒共存L嘅所謂吃喝玩樂。😆😆😆
清零撚都係低下階層住公屋啜香港資源嘅死窮閪,貧窮限制思想,我屋企就有套房獨立廁所,中咗感冒都係係屋企,唔似啲清零撚俾人當豬咁困係豬欄😂

引用:
原帖由 borofans 於 2022-9-25 14:10 發表

清零撚都係低下階層住公屋啜香港資源嘅死窮閪,貧窮限制思想,我屋企就有套房獨立廁所,中咗感冒都係係屋企,唔似啲清零撚俾人當豬咁困係豬欄😂
咁好環境, 咁真係中多幾次都唔怕喎。😆😆😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]