• 瀏覽: 10,281
  • 回覆: 63
+2
其實拜登已經是老人癡中期當佢亂up

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-24 11:46 發表

係呀,美國政府越強大平民就越食屎。依家唔強大咩,日日槍擊零元購
知你有

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-9-24 11:44 發表

你返屋企讀下歷史先出嚟
讀完歷史就會驚d美畜漢奸咩?
漢奸自己都冇讀歷史起勢詛咒賴屎登死於非命

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-24 11:46 發表

係呀,美國政府越強大平民就越食屎。依家唔強大咩,日日槍擊零元購
美國佬滅亡是係時間問題

即係台灣數屍體...........美國數錢.........推台灣民眾去死............!!

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-24 11:47 發表

讀完歷史就會驚d美畜漢奸咩?
漢奸自己都冇讀歷史起勢詛咒賴屎登死於非命
漢奸真係不必讀中國歷史

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-9-24 11:49 發表

漢奸真係不必讀中國歷史
咪就係, 一打仗第一時間殺漢奸, 做得漢奸九死一生, 讀來嘥料有得食好食

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-24 11:52 發表

咪就係, 一打仗第一時間殺漢奸, 做得漢奸九死一生, 讀來嘥料有得食好食
但中國人真係好多漢奸歷代都殺不晒

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-9-24 11:53 發表

但中國人真係好多漢奸歷代都殺不晒
都九死一生㗎有得食好食

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-24 11:54 發表

都九死一生㗎有得食好食
你咁愛國就你去執行任務保家衛國

總統的意思好清楚,就係一個中國原則...拜登到今天都唔講如果台灣宣佈獨立中國武統時,美國會支持邊個

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-9-24 11:55 發表

你咁愛國就你去執行任務保家衛國
Sure. 其中一項就係挑漢奸

你可以話拜登直率,可以話佢老懵懂
不過當他可以一次又一次"講錯"
好明顯根本就係佢作為三軍總司令嘅根本想法
白宮"補鑊"只不過是例行公事
其實,美國現在所作所為,型態上根本就已經做了全面嘅台獨部署 ...
台灣辦事處升格,經濟策略上嘅支持,軍備嘅售賣,推動台灣喺國際組織上嘅參與 ....
還有南海的挑釁,商業同科技對中國的制裁,不停自己及其盟友作外交造訪 ....
美國所作所為,欠的只是正其名而已

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-9-23 09:11 發表
拜登已經成為經典國際笑柄, 連美媒都唔放過佢.......真陰公.

https://www.youtube.com/watch?v=BtZgV-K_gho
根本已經無人當biden 講既野當真.

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-24 12:00 發表

Sure. 其中一項就係挑漢奸
一個支持勇士你,漢奸大陸起碼有一億估計係咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]