• 瀏覽: 7,128
  • 回覆: 43
東張應該訪問下佢啦

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-9-22 23:26 發表

余太食英國奶大,點會係藍?
連假嬰閣身屎逃杰都有討論呢單野
佢話魚泥係上任突手死黨,新突手夫人有份做講者評判,所以會唔會係正字報復呢

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-9-22 23:26 發表

余太食英國奶大,點會係藍?
余太係2019年加入警監會,曾開口力撐林鄭
今屆港姐選舉有比家超老婆做評判,余太突然無厘頭去揾港姐選舉開刀,係乜原因呢?

引用:
原帖由 快思飛 於 2022-9-22 19:12 發表
之前都有很多個案針對TVB,明顯有班人有組織有計劃哋對TVB窮追猛打,不懷好意!
x2

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-22 18:57 發表
  藍藍內控,   痴9左. 
邊個話監警會係藍,呢個余黎青萍喺2019年撐黑暴,喺2014年支持佔中

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-23 00:35 發表

連假嬰閣身屎逃杰都有討論呢單野
佢話魚泥係上任突手死黨,新突手夫人有份做講者評判,所以會唔會係正字報復呢
余太都係手袋黨成員

但係如果係余太一人意思,監警會應該出聲,但係監警會冇表示即係認同余太做法,監警會立場與余太立場係一致

而監警會係反中黑暴成員之一,而黑暴視tbb為敵人,即是黑暴找到機會向tbb玩野

引用:
原帖由 beegeejk 於 2022-9-23 03:38 發表

x2
今次表明監警會有份參與,而監警會係監管警察組織,連國安處都解決不了,因為國安處用的係本地警察,受監警會約束,裡面警員為自己仕途不敢冇人敢反監警會

引用:
原帖由 天外有天sel 於 2022-9-23 03:52 發表

邊個話監警會係藍,呢個余黎青萍喺2019年撐黑暴,喺2014年支持佔中
班人似乎忘記監警會點樣將鎮暴的朱警司搞慘,監警會點會係藍

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-9-23 16:54 發表

班人似乎忘記監警會點樣將鎮暴的朱警司搞慘,監警會點會係藍
ching清醒

引用:
原帖由 天外有天sel 於 2022-9-23 18:08 發表

ching清醒
到今日監警會都無出聲與余太割蓆,即是已經表明余太言論係得到監警會支持,全力對付黃人敵人TBB

真係反擊得好

🐟真係好漆

內幕消息:50年前,矮仔唔鍾意食魚,所以懷恨在心

條余同佢細佬都係黃

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]