• 瀏覽: 49,470
  • 回覆: 63
+2
引用:
原帖由 loginiphone999 於 2022-9-23 14:01 發表

呢D古惑仔仲勁過老千炒股!🧐
呢個仲犀利

油麻地男西醫涉收5000元簽「免針紙」 涉款達千萬元 警放蛇拘人

https://www.hk01.com/article/817060?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-23 14:10 發表

呢個仲犀利

油麻地男西醫涉收5000元簽「免針紙」 涉款達千萬元 警放蛇拘人

https://www.hk01.com/article/817060?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
呃政府謀取暴利
兼且危害社會
應該嚴加懲罰!

好好揾

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-22 18:51 發表
 香港咁多斬人案未破,  你咁得閑去搞呢D .
呢啲太on9太易拉,冇計,柒頭醫生智力太低坐監真係唯一出路

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-22 18:51 發表
Btw師兄係咪好乖咁打左疫苗,用緊安心出行去食肆,果陣啲on9甲由仔話唔會唔會,而家個個做晒順民

蔡堅條狗閪點解唔出黎講嘢?

嘩⋯出紙簽名 都執千幾萬 神奇

引用:
驚呀?

西醫戴港盛被指濫發免針紙遭控不誠實取用電腦 准保釋候審 (14:31)

遭控不誠實取用電腦 
呢條罪唔會好重, D錢就袋袋平安 ! 

只不過是 "違法達義"。

呢班死黑醫冇咗黑金收就賺黃金

醫生讀咁多書,賺咁多錢,都可以咁貪心去做一些遺法的事

引用:
例如呢?

建議政府安排所有拿免針紙人仕要到指定醫管診所覆檢,確認那些不適合打Covid-19疫苗的人仕才重新發放有醫管局蓋印的免計紙;其他私家醫生全部報銷,再不能在香港使用。

香港醫生

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]