• 瀏覽: 28,718
  • 回覆: 182
+14
又唔係保衛國家,走去侵略別國,有邊個會貪英勇勳章?!

俄國土地侵略;中國經濟侵略;美國思想侵略…世界上根本冇個好人。

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-9-22 11:32 發表
香港男丁要練定身體了,打仗不是夢
練定身體都冇用, 香港男丁骨骼精奇, 冇冷氣就唔識打

普京有咁多寶都吾識用 核彈是看家門保國土 不保國土有幾多有鬼用同冇核國有什麼分別 美國成日搞你俄國咪對媒體放個屁說俾美國聽美國是射核彈第一目標看誰怕死

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-22 10:35 發表
俄國今次大煲~~隨時核戰……
如果地球因為核戰不適合人類居住, 咁應該會滅亡

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-9-22 09:51 發表
俄羅斯總統普京周三(21日)宣布軍事動員30萬人之後,同日全國30多個城市爆發示威反對動員令,已有超過1,000人被捕。

開始有人作反了,普京開始大規模捉人,排除異己,似打仗 ...
太濕碎,香港咁細 都捉左 幾千隻甲由了!

普京一石二鳥,引蛇出洞,清埋d曱甴

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-9-22 09:51 發表
俄羅斯總統普京周三(21日)宣布軍事動員30萬人之後,同日全國30多個城市爆發示威反對動員令,已有超過1,000人被捕。

開始有人作反了,普京開始大規模捉人,排除異己,似打仗 ...
俄羅斯人訪問嗰時又話丁丁做得好,叫你打仗就…….挑😂

自私行為,現在日日死人。毫無血性,不如送自已親友上戰場?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-9-22 11:32 發表
香港男丁要練定身體了,打仗不是夢
基本法話國防軍事外交是中央的,你唔洗諗嘞,你冇機會呀⋯⋯

引用:

中國呢邊可能好快就開戰,根本無得揀

之前美國個賴屎怪點講架,話告誡咗習大大唔好幫俄國之類
中國從來都係話要談判解決架啦,邊有幫邊個

賴屎怪:我唔聽、我唔聽、我唔聽
總之西方話你乜,你就係乜,唔接受反駁

如果核戰一發動,人類就會滅亡,全球人類只能存活百多萬人!不是吹!有未來人作証
https://www.youtube.com/watch?v=1dudOwY9Jp4&ab_channel=老高與小茉Mr&MrsGao
影片中的人形生物,自認是地球未來的人類,不是外星人,
他說半世紀後(訪問時的半個世紀,就是今天的年代)就會核戰,人類滅亡

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-9-22 10:39 發表
老美勢力一早滲透入俄羅斯境內, 有人做反出來示威一點也不意外, 最重要係殺一儆百拉鳩曬搞事果班曱甴
關咩事?而家動員去打仗,香港政府迫你打仗你係咪去?我當你有料唔怕死,緊有班人怕死或唔想打仗,唔想打就代表係撐美?到時迫你打仗你上前線 唔好得個up字

又有千幾個先鋒敢死隊攻烏。

引用:

講噤多,俄羅斯人!一人一信要求普丁上前綫一齊打啦⋯⋯

引用:
原帖由 1234maui 於 2022-9-22 10:29 發表
俄羅斯黎10幾年俾西方滲透,中國要警惕
中國都滲透得好嚴重啦
教科書醜化華人、上海防疫、日本乜祭物祭遍地開花(有人提出舉辦地點及時間係擺陣法喎)
最近仲攻擊儒家,話儒家同印度種姓制度一樣係管治+奴化人民手段,中國人仲沾沾自喜同化咗外族文化喎
即係開始攻擊中國文明
仲喺考古上佔中國便宜,攞個現代嘅3D建模公司作品話係美索畢達米亞嗰帶嘅考古文物,再屈做黃種人係源自白人
只要一有風吹草動,國內大把公知、貴物帶風向搞大件事
疫症前,曾有人提出過,依家中國一遍向好係因為人人有錢賺,對未來有希望
如果他朝經濟逆轉,會唔會好多人叛國反黨
中國防守得好好架喇
但都滲得好嚴重

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]