• 瀏覽: 28,714
  • 回覆: 182
+14
國難當頭匹夫有責!真正俄羅斯民族人士是不會逃避國難的,國難逃離俄羅斯的應該係俄羅斯叛逆者即係香港的黃黑人士咁樣的人。俄羅斯年輕人新婚時第一時間要做的是什麼???就是去英雄烈士紀念碑前獻上鮮花,因為呢D年輕人明白到他們有今天的幸福是英雄烈士們用生命換回來的,所以新人都去獻花多謝他們,你們相信這樣的民族在國難當頭會逃離自己的國家嗎?但有小部分背叛民族祖國貪生怕死是難免不了,今次俄烏戰爭,如果俄羅斯失敗必定會招至俄羅斯國家分裂什至滅忘,這是美西發夢都想支解俄羅斯占有瓜分俄羅斯豐富的資源

引用:
原帖由 甜美迷糊的狼犬 於 2022-9-22 22:51 發表
國難當頭匹夫有責!真正俄羅斯民族人士是不會逃避國難的,國難逃離俄羅斯的應該係俄羅斯叛逆者即係香港的黃黑人士咁樣的人。俄羅斯年輕人新婚時第一時間要做的是什麼???就是去英雄烈士紀念碑前獻上鮮花,因為呢D年輕人明白到他們有今天的幸福是英雄烈士們用生命換回來的,所以新人都去獻花多謝他們,你們相信這樣的民族在國難當頭會逃離自己的國家嗎?但有小部分背叛民族祖國貪生怕死是難免不了,今次俄烏戰爭,如果俄羅斯失敗 ...
不如你過去當志願軍啦,我諗普驚無任歡迎。

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-9-22 13:51 發表

鬼唔知,馬後炮好威?
你班藍人睇番3月自己up乜先
咩你班藍人啫?我點知你睇過啲乜?
藍人一向都話俄羅斯穩贏噶啦~

引用:
原帖由 anish01 於 2022-9-22 11:31 發表

阿爺唔係唔敢槁而係安於現狀唔出手,中國係呢場仗最大得益者,有生意做,有錢揾,有平汽油,最希望場仗繼續打下去,等俄國國力損耗到七七八八,中國咪可以取代俄國做中歐亞大佬地位,遲D俄國經濟更需要依賴中國,十年八年後我估俄國可能自動歸還大清朝時霸占中國的土地,無需出兵流中國人既血咁on居!
大清朝???返去讀下書先

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-9-22 10:39 發表
老美勢力一早滲透入俄羅斯境內, 有人做反出來示威一點也不意外, 最重要係殺一儆百拉鳩曬搞事果班曱甴
x2

中國200萬解放軍+中國香港3萬警察
候命

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2022-9-22 10:26 AM 發表

普京只是習大大隻狗。我們中國人未驚過
係呀。
人地話打就打,話用核武就核武。起碼係一條男子漢。
好似果個全球人均收入排第76既第三世界國家咁,日日得個講字。

岸九布丁狗未路了

美國反戰聲音一直都無停過,從越戰到現在,什麼時侯會停止發動戰爭?

多數係畀班搵笨柒既擦鞋仔圍
普京原本唔似咁無理性

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2022-9-23 00:29 發表

咩你班藍人啫?我點知你睇過啲乜?
藍人一向都話俄羅斯穩贏噶啦~
香討藍人同5毛
基本上永遠係錯
信佢地不嬲係好大鑊
燈力勁過蕭生100倍

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2022-9-23 03:15 發表
中國200萬解放軍+中國香港3萬警察
候命
派愛國人士打頭陣
提升士氣 
順便揪出邊個係真愛國
邊個係搵阿爺笨柒

引用:
原帖由 hongonryu 於 2022-9-23 02:07 發表

大清朝???返去讀下書先
5毛有一套
幫自己洗腦既思維
佢地洗完會當真

了解過青山D人就了解到佢地

引用:
原帖由 cnn00 於 2022-9-22 18:54 發表

俄羅斯清理曱甴
露西亞需要殺蟲劑嗎?

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]