• 瀏覽: 10,163
  • 回覆: 5
引用:
原帖由 freeyauchan 於 2022-9-22 15:27 發表

其實有冇人知咩事?  吾知咩事又可以判斷出事件?無限自由的思想!  俄羅斯統治區  進行獨立公投! 而過程中 有納稅烏軍進行暗殺及引發暴動  而統治區民兵不能有候維持地區安全! 所以出30萬後備俄軍在公投區幫助維持區內安全!   網民想像力非常豐富
你的創作能力及幻想能力,想像力非常豐富,但點塗脂抹粉都遮唔到侵略烏克蘭嘅事實!聯合國可以答你!

引用:
原帖由 molittlemo 於 2022-9-23 12:16 發表

其實樓主都講左兩句好得意既野.
1: 俄羅斯打左200日後先動員係乜野玩法?
20號話公投, 21號話動員
2: 現在俄羅斯從2500萬中只動員30萬人,夠嗎? 好明顯都係唔夠!
如果唔夠, 咁點解又只動員30萬

咪就係關公投事囉~
你哋成班人係咪想作反?你阿爺最唔想人哋搞咩獨立公投,如果個個都話搞咩獨立公投,咁到時台灣又搞點算?打唔打擊獨立公投先?你哋係咪要為阿爺增添煩腦?係咪想全部拉晒去勞改?

引用:
原帖由 pooh24680 於 2022-9-23 13:19 發表

科索沃呢?
又嚟轉移話題,慣性技倆!

咁又要提返南斯拉夫種族滅絕事件先!

引用:
原帖由 pooh24680 於 2022-9-23 13:55 發表

話新疆都係喎,典算?盧旺達 又唔理?

伊拉克最好,話晒有枝洗衣粉  

侵略就係侵略,呢個你講得o岩

咪扮聖人喇 😎😎
扮咩聖人啫!宜家發生嘅事,又拎從前嘅事相提並論,你係咪古人?

引用:
原帖由 molittlemo 於 2022-9-23 14:08 發表

唉...
讀多兩年書先啦
你讀咗幾年書啊?成日喺度提咩獨立公投!

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2022-9-23 15:59 發表

咩玩法?因為烏東西省要公投入俄羅斯呀,本來入去既就唔多只有十幾萬,現在要固守四省,當然要更多預備役
你到底係咪想作反?都提咗你阿爺最唔想人哋搞咩獨立公投,如果個個都話搞咩獨立公投,咁到時台灣又搞點算?咁打唔打擊獨立公投先?你哋係咪要為你阿爺增添煩腦?你係咪想拉去勞改?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]