• 瀏覽: 75,651
  • 回覆: 430
+5
引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-9-27 22:36 發表

依家的波蘭加烏克蘭聯軍足夠搞掂俄羅斯
北韓唔出核,我怕平壤陷落。
以色列搞掂伊朗就差唔多。
波蘭加烏克蘭真係咁堅?
傻仔恩諗乜你都知?
中東班伊斯蘭信徒真係咁歡迎以色列?
承教!

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-9-28 07:57 發表

波蘭加烏克蘭真係咁堅?
傻仔恩諗乜你都知?
中東班伊斯蘭信徒真係咁歡迎以色列?
承教!
1)堅過俄羅斯
2)金正恩唔係儍
3)唔歡迎,但阿拉伯都打左以色列好耐,邊次贏到?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-9-28 08:36 發表

1)堅過俄羅斯
2)金正恩唔係儍
3)唔歡迎,但阿拉伯都打左以色列好耐,邊次贏到?
睇下點

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-25 16:23 發表

烏狗去邊度動員百萬壯丁呀?
on9依家打仗使乜咁L多人,全靠精準武器,打基地,打糧倉彈藥庫,你不如擔吓你D盟友300000士兵好過啦,揸枝槍去打仗.............

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-28 11:49 發表

on9依家打仗使乜咁L多人,全靠精準武器,打基地,打糧倉彈藥庫
打核戰就唔駛出軍隊,常規戰士兵傷亡唔駛補充呀?

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-28 11:52 發表

打核戰就唔駛出軍隊,常規戰士兵傷亡唔駛補充呀?
冇錯你又啱冇精準武器靠人海戰術確係要補充

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-9-22 10:12 發表
如何俄羅斯真係沒有核武什麼也不是,即係美國軍備比想想像中強
中國好應該評估一下武統台灣的勝算
現實是俄羅斯有6000核武,還有讓世人恐懼的大沙皇

"on9依家打仗使乜咁L多人,全靠精準武器,打基地,打糧倉彈藥庫"
澤連斯基啱啱先話要動員大學生、中學生
之前就已經動員四次
自己唔識仲要話人on9?
到底邊個on9呀?

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 11:02 發表

如果真係打核戰,大不了咪死,死咗仲使乜諗

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 11:02 發表

又嚟納粹言論!同俄羅斯一樣!

我國軍民如須為統一台灣而戰 肯定萬衆一心 無一個人民會外逃 我肯定

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 13:25 發表

又嚟納粹言論!同俄羅斯一樣!
我只是陳述了一個事實,跟納粹有什么關係?如果我說美國也有6000核武是不是也算納粹言論?

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-3 12:40 發表

如果真係打核戰,大不了咪死,死咗仲使乜諗
說的對,非要逼着打核大戰。最多全世界抱着一起死

今次中共唔派志願軍參戰?

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 15:53 發表

我只是陳述了一個事實,跟納粹有什么關係?如果我說美國也有6000核武是不是也算納粹言論?
擁有6,000枚核彈,咁美國有冇總統講過會動用嚟威脅其他國家吖?但普丁宜家成日威脅使用核彈喎!俄契毛粉們紛紛跟機,又話要用核彈喎!反人類罪行啊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]