• 瀏覽: 75,797
  • 回覆: 430
+5
引用:
原帖由 6道 於 2022-9-25 11:04 發表

所以俄要打烏,打到烏只可以是中立。烏要加入軍事,只會被打!
你的想法是入完人屋企搶嘢,再打人哋屋企人,唔俾人報警,如果報警就再打多一獲。
利害利害👍🏼

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-9-25 10:51 發表

你有閱讀障礙?
我指「大部份」點樣得出嚟,究竟「大部份」即係幾多.受訪目標及數目,受過訓練.專業的記者.編輯會引用「數字」及「來源」,我話「大部份」係訪問曱甴,結果會係相反,誤導群眾,這不是假新聞嗎?
例如:根據xx統計(加上來源),有90%中國民眾支持習主席。
大部分人呢個係中學生問題嚟嘅,大部分人的意思是多於半數人,而我在中國人,所以你覺得是不是多於半數中國人支持共同富裕呢?

唉,大部分都要解釋,來源🤭🤭🤭,我問的是事實是不是。希望以上資料可以令你答得出是不是大多數人支持習主席。

小弟簡單啲,支持習講話和共產黨領導😇,閣下就慢慢想支唔支持啦。

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-25 12:42 發表

大部分人呢個係中學生問題嚟嘅,大部分人的意思是多於半數人,而我在中國人,所以你覺得是不是多於半數中國人支持共同富裕呢?

唉,大部分都要解釋,來源🤭🤭🤭,我問的是事實是不是。希望以上資料可以令你答得出是不是大多數人支持習主席。

小弟簡單啲,支持習講話和共產黨領導😇,閣下就慢慢想支唔支持啦。
報紙/媒體講「大部份」「少部份」,根本係背棄自己嘅專業,用記者主觀意志去誤導讀者,50%就50%,55%就寫55%,「如實報導」有幾難呢?🤔🤔🤔

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-25 12:32 發表

你的想法是入完人屋企搶嘢,再打人哋屋企人,唔俾人報警,如果報警就再打多一獲。
利害利害👍🏼
你的說法係暴徒暴力合理化,中立和平有什么不好?

徵返來能打嗎,只能靠督戰隊去做炮灰

引用:
原帖由 6道 於 2022-9-25 13:15 發表

你的說法係暴徒暴力合理化,中立和平有什么不好?
🤭🤭🤭先入人屋企搶劫,跟住我報警,原來我係錯,閣下利害👍🏼👍🏼

日本係918話中國人炸日本在中國的鐵路,日本話中國先撩者賤,你點睇?

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-25 14:32 發表

🤭🤭🤭先入人屋企搶劫,跟住我報警,原來我係錯,閣下利害👍🏼👍🏼

日本係918話中國人炸日本在中國的鐵路,日本話中國先撩者賤,你點睇?
在人家們口動力槍,暴徒始終都係暴徒。中立和平的世界就是要破壞。

引用:
原帖由 6道 於 2022-9-25 14:42 發表

在人家們口動力槍,暴徒始終都係暴徒。中立和平的世界就是要破壞。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-9-25 13:14 發表

報紙/媒體講「大部份」「少部份」,根本係背棄自己嘅專業,用記者主觀意志去誤導讀者,50%就50%,55%就寫55%,「如實報導」有幾難呢?🤔🤔🤔
我的問題好難嗎?
你覺得是不是多於半數中國人支持共同富裕呢?
你覺得?
原來你覺得都可以想這麼多🤔
佩服佩服👍🏼

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-25 15:13 發表

米國低人格話中國炸日本。不可比為,烏米暴徒去中立軍事化。
米國人格低到說人是賊,就可自以為是警察(米國黑警)?不過香港呆灣等民豬的曱甴物體就會認為自己壞事做盡,放在他人身上自己就清白的醒目<=本本低能。

引用:
原帖由 6道 於 2022-9-25 15:34 發表

米國人格低到說人是賊,就可自以為是警察(米國黑警)?不過香港呆灣等民豬的曱甴物體就會認為自己壞事做盡,放在他人身上自己就清白的醒目<=本本低能。
首先,美國係狗,而我的問題係

你支持當年日狗做法?

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-25 15:41 發表

首先,美國係狗,而我的問題係

你支持當年日狗做法?
米國低人格的邏輯就不要學,他們的蠢是無下限。
中國當時同日本是什么關係,以什么條約去処理這個問題。
烏人軍事去中立化都是他們認的。

引用:
原帖由 starr 於 2022-9-22 09:09 發表
俄羅斯打左200日後先動員係乜野玩法?

普京好明顯就係錯估美西的嗜血,以為是但打一打表達不滿,就可以令美西回到談判桌,重視俄的安全訴求
結果呢? 我們看到的是美西一邊綁住俄的核武優勢,另一邊不斷加大武裝投入,想陰乾俄羅斯

現在俄羅斯從2500萬中只動員30萬人,夠嗎?
好明顯都係唔夠! 烏已經動員百萬壯丁,估計美西都投入數萬人進入烏克蘭,仲有數十萬在後方作戰術及後勤支援
俄羅斯還 ...
烏狗去邊度動員百萬壯丁呀?

引用:
原帖由 6道 於 2022-9-25 16:18 發表

米國低人格的邏輯就不要學,他們的蠢是無下限。
中國當時同日本是什么關係,以什么條約去処理這個問題。
烏人軍事去中立化都是他們認的。

你支持當年日狗做法?

引用:
原帖由 6道 於 2022-9-25 15:34 發表

曱甴物體就會認為自己壞事做盡,放在他人身上自己就清白的醒目🤭🤭🤭

美國做了,所以是狗,俄國做了是爺爺😰

什麼時候中國人會是非不分,還是收左白狗錢令中國人變成是非不分

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]