• 瀏覽: 12,492
  • 回覆: 44
早前西環堅彌地城海旁,兩女因感情問題爭吵,繼而動武,期間有人出動「鉸剪腳」,最終兩人俱涉「在公眾地方打鬥」被捕。數日後網

轉載;

早前西環堅彌地城海旁,兩女因感情問題爭吵,繼而動武,期間有人出動「鉸剪腳」,最終兩人俱涉「在公眾地方打鬥」被捕。數日後網上流傳一段2分43秒影片,地點為西區卑路乍街近益豐花園對開行人路,片中一男子手拖兩女子攤牌,有網民指片段疑似三角關係前傳。                                                                                               

據悉,涉事兩女分別為正室及二奶,疑為「齊人」男子,當時左手拖住二奶,右手則拖住正室,站在兩女中間,神情無奈、尷尬,正室的親屬站在一旁拍片。影片開首眾人沉默不語,間中丈夫與二奶細聲說話,正室拿出手機撥弄。其後「齊人」向親屬說「你哋返去先啦」,親屬回應「你都知道要返工」;另一親屬則說「你覺得佢可以放心返去咩」。                                                                                               

其後,二奶與親屬說了幾句話後,正室突向二奶說「妳唔好煩住我兩公婆啦」,並拉著丈夫說要回家,更拉開二奶握住丈夫的雙手「佢要走啦」,二奶不捨地從後追趕說「唔好走,你唔好走」,她追上並雙手握「齊人」,「齊人」向二奶說「妳返去休息啦,妳要講都講咗啦」,正室見二奶死纏丈夫,便向二奶說「你哋嘅關係完咗喇,佢要離開啲情慾」,二奶不忿地回應「妳又知」,更向「齊人」撒嬌「唔好走!」,親屬在旁看不過眼說「姣到咁嘅!」,影片亦告結束。                                                                                               

二奶(右)含情脈脈地望向丈夫(中)。

早前西環兩名女子在地上扭作一團,多名街坊合力分開二人。

正室(中)拉著丈夫(左)回家。

二奶(右)不捨追上拖著丈夫(中)。原文網址:西環兩女桃色糾紛前傳 「齊人」片段曝光 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0922_00822_001.html

唔通呢個男人有個人之長,所以兩個女人為咗爭佢而打交?今次真係為哥死為哥亡,為哥打入雜差房。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0922_00822_001.html

真開心 3P?!

單身狗情何以堪.

是不是這兩個女士呀?

引用:
原帖由 睇天做人 於 2022-9-22 07:43 發表
真開心 3P?!
你有咁嘅戰鬥力?

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-9-22 08:08 發表
單身狗情何以堪.
佢一定有特異功能,所以一老一嫩都咁冧佢。

引用:
原帖由 A1000 於 2022-9-22 08:17 發表
影片

是不是這兩個女士呀?
唔太清楚!但早前有見過呢段片。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-9-22 08:18 發表

佢一定有特異功能,所以一老一嫩都咁冧佢。
可能脷功了得.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-9-22 08:19 發表

可能脷功了得.
真的嗎?

如果冇個臭錢,揾鬼吼

鞋一樣

享齊人福

虎狼之年 

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-9-22 08:17 發表

你有咁嘅戰鬥力?
睇下係邊個很重要

個男人有幾好啊, 值得2個女人去掙

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]