• 瀏覽: 20,862
  • 回覆: 180
+6
引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-22 11:11 發表

靜雞雞你又會知? 大大聲講你聽呀?
最好笑佢同人講話香港比班後生仔搞到亂晒,所以先焗住走
你話呢個係乜野邏輯

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-9-22 11:20 發表

最好笑佢同人講話香港比班後生仔搞到亂晒,所以先焗住走
你話呢個係乜野邏輯
佢有講錯咩? 後生仔冇搞事?定係香港冇亂到?

去年至今逾13萬人循BNO移英

說好的200幻+1..............

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-9-22 11:17 發表

我美國朋友做地產,最近先幫三個香港口講愛國愛港人士睇樓
三個,嚇L死人咩咁L多

引用:
原帖由 卡樂b-ex 於 2022-9-22 07:53 發表
早幾日仲有幾隻曱甴鬼上身咁去英國領事館門口狗叫
黃人曱甴連 BNO移民都冇錢??

點解成日訪問啲老曱甴,佢幾時,,死。

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-22 11:22 發表

佢有講錯咩? 後生仔冇搞事?定係香港冇亂到?
錯唔錯睇下大家點理解,未必會有答案
不過點解移民去美國先係重點

曱甴磚材離開呀

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-22 11:23 發表

三個,嚇L死人咩咁L多
根本點止三個,其實係大把

引用:
原帖由 peter925 於 2022-9-22 07:14 發表
離曱甴清除計劃目標數字還差很遠,希望英方配合加大接收數字。
最要緊唔好捱唔住又死狗咁食回頭草

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-9-22 11:27 發表

錯唔錯睇下大家點理解,未必會有答案
不過點解移民去美國先係重點
人地咪答左你囉, 佢原本好地地嘅生活俾曱甴破壞左, 你又話人地邏輯錯咯, 你咁"民主"先係重點

中國有中國的問題、香港有香港的問題、美國有美國的問題 、英國又有各自的問題。
我唔會講中國好曬, 佢哋覺得唔開心,要走就唔好挽留。
當然你都睇下,有幾多由外國回流嘅人。 佢哋回流都有各自原因,亦都考慮得好清楚,比較過兩地的情況,強處弱點。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-9-22 11:28 發表

根本點止三個,其實係大把
哦哦哦, 依家又話唔止三個咯
200萬+1果數使唔使改口? 2000萬+1好冇?

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-22 07:22 發表
 愛國網紅 ,  大波 Man 都係送個女去英國, 點解唔係大灣區 ?
讀書同移居係兩樣野黎

5+1門檻咁低都咁少人申請,揸住幾皮野都話想移民,真係不自量力!