• 瀏覽: 27,742
  • 回覆: 184
  • 追帖: 2
+9
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯普丁)9月21日下令局部軍事動員,預計徵召30萬名預備役公民入伍。據俄媒指,當地機票價格飆升,機票其後火速

俄佬來港都係VISA FREE, 但依家要訂酒店。
如果依家0+7, 香港會立刻多左好多俄國遊客。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/817470/普京增兵-俄羅斯頒動員令後國民-逃亡-機票價飆升兼火速售罄

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-9-21 23:16 發表
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯普丁)9月21日下令局部軍事動員,預計徵召30萬名預備役公民入伍。據俄媒指,當地機票價格飆升,機票其後火速

日本人應立即食征露丸打露西亞,聲東擊西

可以逃去邊?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-9-21 23:16 發表

可能好多俄妹要港男幫手傳宗接代

引用:
原帖由 古時扁扁的湯丸 於 2022-9-21 23:33 發表
可以逃去邊?
Китай、Республика Корея, Япония

當地即系邊度?

無人當兵,唯有用核彈囉。

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-9-21 23:40 發表

Китай、Республика Корея, Япония
咩文黎

引用:
原帖由 superplx 於 2022-9-21 23:37 發表

可能好多俄妹要港男幫手傳宗接代
衰唔夠

日本仔仲唔快D去拿返北方四島啦🤭🤭

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-9-21 23:54 發表
當年日露戰爭都是以小勝大因為有一雒黑色的藥丸

兵不厭詐

玩到甘大

在越南, 常見店舖有俄文,

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-9-21 23:54 發表
如果日本去北方四島,d兵應該返唔到日本

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]