• 瀏覽: 8,808
  • 回覆: 18
https://news.ebc.net.tw/news/world/337401

好呀!普丁垂死掙扎...同地球同歸於盡👏

一個人的私慾,令所有俄羅斯的人民用生命陪葬.....偉大領袖👏

私慾? 打烏克蘭,俄羅斯人係贊成。
咁係佢地民族內部問題。無普丁 會有普丙 普甲。

你或者唔會理解何為民族 民生 同生活個關係同利益捆綁咯。

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-9-21 23:12 發表
私慾? 打烏克蘭,俄羅斯人係贊成。
咁係佢地民族內部問題。無普丁 會有普丙 普甲。

你或者唔會理解何為民族 民生 同生活個關係同利益捆綁咯。
證明有許多人不了解俄國政壇
普京在俄羅斯國內已經算是溫和派
不是普京壓住
2014年就不是吞併克里米亞那麼簡單

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-21 23:32 發表

證明有許多人不了解俄國政壇
普京在俄羅斯國內已經算是溫和派
不是普京壓住
2014年就不是吞併克里米亞那麼簡單
普京係親西方派。俄羅斯人全部都知道。黃絲以為普京係激進好戰派……
因為佢地都無見過,俄佬激進個d係幾狼死。

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-9-21 23:39 發表

普京係親西方派。俄羅斯人全部都知道。黃絲以為普京係激進好戰派……
因為佢地都無見過,俄佬激進個d係幾狼死。
就連原本更親西方的梅德韋傑夫都被西方逼成強硬派
可想而知民間的態度是如何

一早做好晒準備!快手啦!

普京真的貪心 入侵烏克蘭之餘還想取代佢契弟成為最大咀炮國 威脅用核講到zZzzZzzzz...

我就認為普京準備著草, 現在只是搞「聲東擊西」

美國是日本都係放核彈嗎? 都冇人覺得佢錯? 雙標?

引用:
原帖由 勇猛果斷的樹苗 於 2022-9-22 07:21 發表
美國是日本都係放核彈嗎? 都冇人覺得佢錯? 雙標?
係錯呀,最錯炸到日本投降

Just  boom  Urkraine  electric  station will  work  ,  winter is coming  , no need to use  !

核戰問過蘇聯人接唔接受先?

核戰,避冇可避就唔好避,十陪奉還

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2022-9-21 21:08 發表
https://news.ebc.net.tw/news/world/337401

好呀!普丁垂死掙扎...同地球同歸於盡👏

一個人的私慾,令所有俄羅斯的人民用生命陪葬.....偉大領袖👏
俄國用核彈這標題你四/五月就用過,現在都過左四個月啦。

你不斷發文又唔找數,唔掂囉。

--
剛找了一找,4月19日,我記憶力不差。

我預料普驚4月內輸到要射核彈  BY 超靚仔20

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]