• 瀏覽: 21,099
  • 回覆: 178
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-23 17:01 發表

家下咪似大陸果套lor.....健康碼咁
曱甴比d骨氣唔好跪呀

PS : 早2年又唔學............浪費2年時間最後咪又係抄
大乜6?健乜康碼啊?大6黃碼唔使隔離有得周圍走咩?大6係外國番黎唔使隔離哂店咩?
琴日譚耀宗都叫政府快D放寬,譚生係咪甴曱啊?

引用:
原帖由 st105 於 2022-9-21 18:46 發表
生意嘅嘢,冇話永久吾永久。
全世界亦唔係得一隻船

引用:
原帖由 孺子牛 於 2022-9-23 14:44 發表

你又唔講美國英國歐洲躺平咗九世,經濟有冇上升過?財赤有冇改善過?人才有冇流失過?遊客有冇增加過?商舖有冇大量開張過?失業有冇改善過???
指數冇呃人,你就係度9up。

恆生指數 2020年1月3日 28451點,今日17933點,跌10518點,-37%

道瓊斯指數 2020年1月3日 28634點,最新30076點,升1442點,+5%

兜唔兜到呀7頭皮

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-9-23 15:31 發表

而家咪俾你D清零西一次過清零!
《經濟通通訊社23日專訊》新加坡8月消費者價格指數(CPI)按年升7﹒5%,高於市場預期的7﹒2%。排除個人交通和居住的核心CPI,升幅亦達5﹒1%,遠高於市場預期的5%,是近14年最高,預料高通脹水平會延續至明年。

推動CPI上升的因素中,食物價格按年上漲6﹒4%,交通成本漲20﹒2%,居住漲6%。新加坡央行將於下月中討論貨幣政策,通脹數據會進一步帶來緊縮壓力。
……………………………………………………………………

解釋唔到點解新加坡通脹14年新高???

躺平咗好耐囉!!!

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-9-23 18:33 發表

指數冇呃人,你就係度9up。

恆生指數 2020年1月3日 28451點,今日17933點,跌10518點,-37%

道瓊斯指數 2020年1月3日 28634點,最新30076點,升1442點,+5%

兜唔兜到呀7頭皮:smi ...
道指跌到18500嗰時,你又唔講???

引用:
原帖由 孺子牛 於 2022-9-23 18:43 發表

道指跌到18500嗰時,你又唔講???
又on99,18500嗰時躺平未?未躺平緊係跌啦!
躺平後即時上返哂
今次又點兜呢!
HeHe!哈哈!

太好了

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-9-23 16:38 發表

自己政策失敗就賴,藍人就係永遠自己無錯‘錯係人地,你自己清零無講
真好笑!反遊客、反收地、反遊輪碼頭、撐假難民!依家就全部掉轉!撐遊客、撐收地、撐遊輪!其實一句講哂!政府支持既你反對!政府反對既你支持!思覺失調就睇醫生啦!

無左郵輪真失敗...

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-9-21 20:45 發表

外資去新加坡,我地叫國企嚟投資就得!
如果有架郵輪,環繞中國一周,好多人會報名!

要去玩,無電捱涷,我就唔多願啦!

別有用心地利益輸送波妹

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-9-23 18:45 發表

又on99,18500嗰時躺平未?未躺平緊係跌啦!
躺平後即時上返哂
今次又點兜呢!
HeHe:l ...
3月美股暴漲暴跌記:4次熔斷+7天大跌+9天暴漲,專家警告美股尚未觸底

我諗你到死嗰日,都唔知點解美股會玩過山車玩到笨豬跳咁!

更加唔知美聯儲係如何走向無限QE!!!

香港經濟窮到只剩“恒生指數”!!!

你要死唔通唔俾你死咩!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2022-9-24 07:51 發表

3月美股暴漲暴跌記:4次熔斷+7天大跌+9天暴漲,專家警告美股尚未觸底

我諗你到死嗰日,都唔知點解美股會玩過山車玩到笨豬跳咁!

更加唔知美聯儲係如何走向無限QE!!!

香港經濟窮到只剩“恒生指數”!!!

你要死唔通唔俾你死咩!:smil ...
唔睇數據,聽你9up?
He He!哈哈!

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-9-24 07:56 發表

唔睇數據,聽你9up?
He He!哈哈!
俾哂數據你啦!

你自己唔識睇,又係我嘅錯???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]