• 瀏覽: 6,569
  • 回覆: 53
不平等條約割讓香港,
八國聯軍,英博物館全部中國文物,
人地死老母走去⋯⋯
問下自己係咪中國人
又一漢奸偽人

講真, 流加零應該低調生活, 唔好再搞搞震,
佢咁高調又會搞到好多人用[foxy] download 佢的私密短片.

流加零的私密短片在網上流傳, 永世都洗唔甩, 流加零真係屎忽痕, 無喇喇又成為[熱搜]人物.
[foxy]打流加零, 大把嘢睇.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-21 19:29 發表
佢咁高調又會搞到好多人用[foxy] download 佢的私密短片.
你真係做過校長 ?

美心呀婆愛國,班john收佬都跳晒掣,原理1樣

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-9-21 19:19 發表

擺明  至多唔L再扮愛國
佢投資搵好多,算娛圈富婆,依幾年半退休,洗鬼理你大陸咩

引用:
原帖由 ymca8 於 2022-9-21 19:53 發表

佢投資搵好多,算娛圈富婆,依幾年半退休,洗鬼理你大陸咩
大陸兒家已經搵唔到錢, 可以回流了。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-21 19:29 發表
佢好似長期住響上海啵

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2022-9-21 19:57 發表

佢好似長期住響上海啵
佢鄉下直情有佢既紀念館

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-21 19:39 發表

你真係做過校長 ?
聖欲強小學校長.

引用:
原帖由 ymca8 於 2022-9-21 19:59 發表

佢鄉下直情有佢既紀念館
人未死就有紀念館???

大陸女性冇投票權,政治唔平等,點會覺得英女王有乜了不起.

引用:
原帖由 FENFAY 於 2022-9-21 20:23 發表
大陸女性冇投票權,政治唔平等,點會覺得英女王有乜了不起.
[大陸女性冇投票權]???
真係笑爆咀喎, 大陸農村女人可以太公分豬肉, 香港新界原居民女人分條毛.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-21 19:33 發表
流加零的私密短片在網上流傳, 永世都洗唔甩, 流加零真係屎忽痕, 無喇喇又成為[熱搜]人物.
[foxy]打流加零, 大把嘢睇.
foxy仲用得咩

香港女人,永不道歉.自大無倫.
港男,好易跪低.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]