• 瀏覽: 19,106
  • 回覆: 102
+3
引用:
原帖由 一筒 於 2022-9-21 15:49 發表
告到佢辭職
x2 公器私用

引用:
原帖由 krolik 於 2022-9-22 02:02 發表

人著泳衣佢著泳衣,都唔明點解妖台啲人著到咁cheap
開電視嘅旅遊節目泳裝著得更暴露,但就無人睇無人理🤭

選美著泳衣基本上行左大半個世紀全世界,最唔明距點解開名話志偉問人問題。

告柒佢。

引用:
原帖由 千堂 於 2022-9-22 06:43 發表
選美著泳衣基本上行左大半個世紀全世界,最唔明距點解開名話志偉問人問題。
好明顯係借題發揮,志在攻擊曾志偉。

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-9-21 16:53 發表
港英年代冇選美咩?當日做政務主任又唔出聲抨擊?奴才始終係奴才。証明英國佬當日在公務員埋下地雷。

黃蟲上腦

人一黃腦便殘,為咗政見,三唔識七是手足,親生兄弟是仇人

引用:
原帖由 sunday8999 於 2022-9-21 16:16 發表

睇清楚啦 唔係監警會
佢係用監警會委員身份講話,即是代表監警會

而監警會無出聲,即是認同該委員講法

引用:
原帖由 曲明 於 2022-9-21 16:35 發表
曾志偉先生可以私人起訴那位監警會委員
冇用,監警會係反中亂港一份子,連警察國安處都唔敢郁佢

唯一要直接告上北京

兒童無9毛,所以妖台罰剪9毛唔會影響兒童

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-9-22 08:05 發表

佢係用監警會委員身份講話,即是代表監警會

而監警會無出聲,即是認同該委員講法
認真弱智 佢管下自己下屬先 有個男警又迫自己個仔 睇佢同佢老婆做愛同打飛機喇

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-21 15:08 發表
電視廣播發聲明譴責針對性不實指控電視廣播有限公司(00511.HK)發聲明指,譴責昨日(20日)有個別人士以指名

電視廣播有限公司(00511.HK)發聲明指,譴責昨日(20日 ...
老妖婆係咪想禁止三點色出現响香港?呢d叫拿💩上身冇事搵事嚟拗

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-9-21 15:18 發表
而家咁既年代
一上網就大把性感過泳衣既野睇啦
個條傻婆真係九唔搭八
可能佢唔抵得人地著呢?

引用:
原帖由 煩Q死 於 2022-9-22 08:19 發表

老妖婆係咪想禁止三點色出現响香港?呢d叫拿💩上身冇事搵事嚟拗
道理騎劫

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-22 08:23 發表

道理騎劫
真係多舊🐟該管不管

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]