• 瀏覽: 19,193
  • 回覆: 102
+3
著咗幾十年,今年先出聲?!

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-21 15:08 發表
電視廣播發聲明譴責針對性不實指控電視廣播有限公司(00511.HK)發聲明指,譴責昨日(20日)有個別人士以指名

電視廣播有限公司(00511.HK)發聲明指,譴責昨日(20日 ...
拉個癲婆坐監就啱嘞,

引用:
原帖由 中秋可愛的魚蛋 於 2022-9-21 15:16 發表
支持tvb,告這條黃人
19年時, 佢都發癲架啦, 唔應該俾佢做呢個位。  告佢誹謗, 拉佢坐監就好。  人渣唔應留乾淨地方

引用:
原帖由 hermanherman 於 2022-9-21 15:33 發表
太認真了,她是老年婦人, 一笑置之。。
擺明有心做無線啦, 告佢誹謗

呀婆因妒成恨亂講嘢

仆你個臭街余黎青萍.
女人選美係周瑜打黃蓋, 一個願打, 一個願捱.
一個普通女人唔係咁樣選美搏出位, 邊個識佢???

真係好ON X

監警會委員?唔係去監察警察㗎咩?幾時佢又要去監察埋選美?

李家超樓下D人係唔係痴L綫,監警會管埋電視台,條臭化駛唔駛管埋醫院

應該立法禁香港小姐、口罩小姐啦,有傷風化、敗壞社會風氣、分裂社會,有機會違背國安法。

引用:
原帖由 skm1209 於 2022-9-21 16:18 發表
係唔係想引入伊斯蘭教教義, 女人都要包到實
原教旨主義

有官威。話晒係八府巡案。。。。

係唔係有人想畀一千幻掩口費但衰咗,就搵打手攻擊TVB玩轉移視線呀🤔

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-21 15:08 發表
電視廣播發聲明譴責針對性不實指控電視廣播有限公司(00511.HK)發聲明指,譴責昨日(20日)有個別人士以指名

電視廣播有限公司(00511.HK)發聲明指,譴責昨日(20日 ...
特首夫人都支持做評判,條二打六出來吠,想同特首作對呀,炒咗條二打六啦。

呢單新聞可以令今屆港姐多啲人睇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]