• 瀏覽: 12,888
  • 回覆: 53
歐洲足協(UEFA)周二證實,俄羅斯因為入侵烏克蘭,已被禁止參加二四年歐洲國家盃。

自二月份戰爭以來,俄羅斯及其下...

邊條白痴話「體育無國界」?
閪人證實咗體育.藝術.人權.自由.言論....等等,全部都有一條「界」,這條界當然係由閪人制定啦!

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/spt/2374068/

俄佬可以搞番個歐洲友好國家盃賽喎,不過唔知有多少國家參賽啫

體育不嬲跟政治,我就唔信有人會真心覺得體育無國界啦

唔知歐洲d場到時有冇電+熱水
容納10萬人既足球場, 踢1場唔知要用幾多電呢

掂就唔會發生 安陪 女王 續一倒下 😗
下個到邊個丫

現在西方只有口中共同價值民主自由,只有政客收取政治輸送黑金是正常,匈牙利通過投標競爭是黑箱輸送作業。

俄羅斯參加亞洲杯就得啦,完全無問題

咪係囉,人地都未必希罕啦.Anyway,你揀人人揀你,太過自我中心,自以為是咪企埋1邊自high囉,求仁得仁唔happy咩??莫名其妙

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2022-9-21 15:38 發表
咪係囉,人地都未必希罕啦.Anyway,你揀人人揀你,太過自我中心,自以為是咪企埋1邊自high囉,求仁得仁唔happy咩??莫名其妙
維園咁, 熄燈踢咩

正字又凌駕體育

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-9-21 15:56 發表
正字又凌駕體育
西人不樓雙標
有利自己咪冇問題, 做正義既事

政治操控

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-9-21 14:48 發表
歐洲足協(UEFA)周二證實,俄羅斯因為入侵烏克蘭,已被禁止參加二四年歐洲國家盃。

自二月份戰爭以來,俄羅斯及其下...

😂俄羅斯:歐國盃?我冇一屆贏的…參唔參與都不是問題….

流氓國家係要多方面制裁的,讚

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2022-9-21 16:32 發表

😂俄羅斯:歐國盃?我冇一屆贏的…參唔參與都不是問題….
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/歐洲足球錦標賽

🤔1960年蘇聯贏過….之後無了…..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]