• 瀏覽: 8,117
  • 回覆: 28

【不雅片】人非草木,總有慾望。網上近日瘋傳一段影片,見到相信是港鐵車廂內有大媽正用手機看成人影片(AV),整個過程都被背後玻璃的倒影出賣了,引來網民熱議,笑言是「活到老學到老」、「婆婆是高手」。

影片長26秒,見到相信是港鐵車廂內有身穿紅色羽絨的大媽,正舉起手機定神觀看。從正面望的話,大媽的舉動十分平常,惟仔細一看大媽背後玻璃窗的倒影,卻完全「出賣」了她 ── 原來大媽疑似正在觀看成人影片,且從畫面光影晃動的速度,估計是相當激烈的影片。

https://www.hk01.com/熱爆話題/816327/大媽港鐵睇av以為無人知-遭窗戶倒影出賣全直播-網民笑爆-高手#media_id=9126633

睇AV唔係麻甩佬嘅專利!
大媽要學習學習! 究竟今晚返去同老公定小鮮肉大戰連場?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-21 09:30 發表

【不雅片】人非草木,總有慾望。網上近日瘋傳一段影片,見到相信是港鐵車廂內有大媽正用手機看成人影片(AV),整個 ...
“””影片長26秒,見到相信是港鐵車廂內有身穿紅色羽絨的大媽”””

有無原片?有無無碼相?

大媽睇AV......

羽絨? 冬天嗎? 

又諗起  AV仁添

大媽同大叔係人間垃圾,應該全部安樂死。

公開地方睇av,唔怕尷尬架?

引用:
原帖由 palive 於 2022-9-21 20:33 發表
應該去內地大灣區養老

專才人才就來香港發展

我到咁上下年紀,我一係移民左英國,一係去內地大灣區做順民,有得食有得柯就算。
不過疫情後的確擔心玩政治多過人民福祉,我相信未必去,可能移居馬拉泰國仲好。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-9-21 13:50 發表
羽絨? 冬天嗎? 
x2

老老實實,人地大媽睇AV,自己enjoy有何不可?你大不了話佢角度不對被你裝到。佢夠18+,又唔係議會上面睇鹹相🤭🤭

引用:
原帖由 palive 於 2022-9-21 20:33 發表
絕對讚成,你總有幾多年呢?

引用:

【不雅片】人非草木,總有慾望。網上近日瘋傳一段影片,見到相信是港鐵車廂內有大媽正用手機看成人影片(AV),整個 ...
可能最近佢想溝阿仔個同學,所以要睇返啲有劇情既AV模擬下

鹹魚青菜 各有所好

打哂格🖕

引用:

挑!打哂格仔,你話睇緊拜登大戰菜菜子都得嫁啦

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]