• 瀏覽: 5,511
  • 回覆: 29
消息:油麻地1名西醫涉濫發免針紙被捕警方拘捕1男3女涉嫌串謀製造虛假文書;消息指,被捕的男子,是在油麻地開診所的西醫

警方拘捕1男3女涉嫌串謀製造虛假文書;消息指,被捕的男子,是在油麻地開診所的西醫戴港盛,涉嫌濫發疫苗醫學豁免證明書,是今個月來第2名涉嫌濫發免針紙而披捕的醫生。

原文網址:https://www.881903.com/news2/local/2457543
又捉一件!唔知醫委會又點講呢?

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news2/local/2457543/消息油麻地1名西醫涉濫發免針紙被捕

預計判詞:「不排除被告一時貪玩,想做醫學實驗........ 」

又多一件,黃曱錢真好賺😂🤣😂

元朗只收500算真係人間有情

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-20 23:33 發表
消息:油麻地1名西醫涉濫發免針紙被捕警方拘捕1男3女涉嫌串謀製造虛假文書;消息指,被捕的男子,是在油麻地開診所的西醫

警方拘捕1男3女涉嫌串謀製造虛假文書;消息指,被捕的男子, ...
呢個咁狼死,收4000-5000一張,奇就奇在有人肯比先搞笑

收5000 ? 發過豬頭丙, 可恥之極

76歲男西醫搵快錢...

必須嚴懲呢隻人渣醫棍才是... 否則沒有阻嚇力啊...

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-9-21 04:42 發表
必須嚴懲呢隻人渣醫棍才是... 否則沒有阻嚇力啊...
嚴懲外仲要沒收曬佢所有犯罪所得。

引用:

警方拘捕1男3女涉嫌串謀製造虛假文書;消息指,被捕的男子, ...
政府剝奪基本人權自由,迫人打針,唔報嘅?

市民有沒有犯法?

錢不是錢 人不是人

濫發即係有違醫生守則,理應除牌

引用:

醫委會一隻眼睇唔到咁多噃

引用:
原帖由 高達消失的壽包 於 2022-9-21 05:34 發表

嚴懲外仲要沒收曬佢所有犯罪所得。
點止,偽做文書,阻礙抗疫,要坐監先得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]