• 瀏覽: 35,107
  • 回覆: 197
+3
艦面有反射甲, 色水又似海水

呢隻廢柴個製造計劃,足足拖住美軍20年無任何其他新戰艦研究。
今日明確宣佈廢左。得返幾隻版。
搞到今後十年,美軍無任何新野。而且24年之後。美軍現役戰艦大量退役。

其實真系要多謝呢隻 阿豬啊

世紀吹水戰就有

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-20 22:27 發表
美國海軍隱形驅逐艦朱姆沃爾特號周一(19日)完成對西太平洋戰略重地關島的訪問,繼續執行支援自由及開放印太地區的行動,是它

堪稱美共軍最失敗隱形戰 ...
東方日報係咪吸納咗一班前毒果妓者? 啲內容及用言極度嘩眾取寵而又不實! 
美艦係侵犯挑釁就美化為「劍指」?

隱形戰機我可以理解,在敵方未監察到時已經可以發動攻擊,以速度取勝

隱形戰艦請問有甚麼作用﹖靠肉眼睇唔到、雷達測唔到﹖還是以神速駛向航母作零距離攻擊﹖

呢隻垃圾嘢
負評大把

所有軍人🪖雖11月到所屬報到 手機叉滿電,準備好末,只欠侵侵一道命令
60天

搵隻漁船撞埋去。

係咪有事就隱形唔見人果隻艦?

引用:
原帖由 alvinip2 於 2022-9-21 10:55 發表
係咪有事就隱形唔見人果隻艦?
逃走夠快,追我唔到,追我唔到。

引用:
原帖由 星升升 於 2022-9-20 23:27 發表
屌,隱形艦把撚,我派左個隱形人日日企喺拜燈身邊添啦
係唔係聰明人先睇到嗰個隱形人啊?

講出嚟把撚咩,中國都無任何侵略野心,只係想維護國土完整啫,如果你老美派戰艦攻擊中國,便是侵略者,道理在那裏,全世界都看得見

嗯,傳媒作文作新聞,現在不要叫新聞導,改叫新聞製造。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-20 22:27 發表
美國海軍隱形驅逐艦朱姆沃爾特號周一(19日)完成對西太平洋戰略重地關島的訪問,繼續執行支援自由及開放印太地區的行動,是它

堪稱美共軍最失敗隱形戰 ...
呆蛙仔2046要護美主,呢啲垃圾當先進!

引用:
原帖由 royrac2 於 2022-9-21 10:15 發表
中國做的就叫威脅, 美國做的就叫劍指. 東方好野.
米分報已經承接哂毒果所有衰嘢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]