• 瀏覽: 13,617
  • 回覆: 30
+2
都話係美國病毒啦

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-9-20 17:35 發表
追究武漢
你唔好9噏,快啲去

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-9-20 17:35 發表
追究武漢
直頭出嚟大叫訴求啦!
淨鳩縮鍵盤發洩,無L啲志氣!

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-20 19:56 發表

走甩馬騮就即刻出現猴痘
佢老美背後都唔知有幾多污糟邋遢野進行緊
當年倭人死口唔認731毒氣,今天霉國仲扑街,完全唔理唔睬!

引用:
原帖由 ax7ax 於 2022-9-20 20:08 發表
都話係美國病毒啦
敗登宣佈,新冠疫情全球大流行在美國已結束——即使死於新冠病毒的美國人數量仍在持續上升……
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/science-62965767.amp
呢隻老嘢草菅人命,揾人部葬!🌚

引用:
原帖由 jim_jim_s 於 2022-9-20 17:27 發表
擺明係尾蟈播毒啦
x2 老尾最多生化武器

COVID病毒係鹵味藥廠研發出嚟

自從伊拉克單嘢後,美國一直老屈成性。

白肺病, 
新冠祖代基因
美國的疫情最誇張
德特里克堡的工作人員最早出現新冠的病況

種種都顯示美國是病毒源頭

一定要美畜為製造美肺而賠命呀屌 !

引用:
原帖由 jim_jim_s 於 2022-9-20 17:27 發表
擺明係尾蟈播毒啦
open secret

引用:
原帖由 龍潭老鼠 於 2022-9-20 17:34 發表

同意!
從白肺病,電子煙,美醫護實驗員被自殺及武漢軍人運動會……
種種跡象都喫合。
電子煙白肺病真係好有幾會係源頭,
2019年6月份香港有報導美國不斷出現白肺病,
美國醫護懷疑係食電子煙引致,
但當時電子煙其實係全球都賣左一段唔少時候,
亦只有美國出現病例,
最奇怪既係呢D報導不論係美國定全球都係3個月後完全消失,
D人好似自己好番哂咁電子煙亦不再害人,
但電子煙D人就keep住食亦無再有新cases,
之後10月11月美國就報導有流感流行,
12月就係中國發現新冠.
時間好鬼異,
最最奇既係白肺病既後續研究同病人都消失哂,
美國同全世界都忘記左呢個只出現幾個月既病,
白肺病從地球消失左,

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-9-21 04:12 發表
影片

COVID病毒係鹵味藥廠研發出嚟
冇錯,尾國啲藥廠sell新疫苗自己爆17,8年就做緊測試~

引用:
原帖由 龍潭老鼠 於 2022-9-21 03:06 發表

敗登宣佈,新冠疫情全球大流行在美國已結束——即使死於新冠病毒的美國人數量仍在持續上升……
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/science-62965767.amp
呢隻老嘢草菅人命,揾人部葬!🌚
呢件老野都冇幾年了,只係拉多D人陪佢一起去見上帝。

引用:
追究武漢
你有本事咪去追囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]