• 瀏覽: 6,372
  • 回覆: 32
引用:
原帖由 ballking118 於 2022-9-20 18:29 發表
我衹希望中的,死的都是共存L的家人
但現實係死嘅七成都係拒打疫苗L!

希望早日回到不用戴口罩的日子。

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-20 19:34 發表

道出真相
根本係政治隔離

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-9-20 19:30 發表

之前80幾日清零有無通關

唔好咁天真啦!清零不等於大陸同你通關呀!
魚港幾時清零?臭蛾揸流灘不強檢視而不見呃邊個?
中央通關條件很清楚,必須強檢和追蹤健康碼。

很好,確診數字繼續降低。

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-20 17:04 發表
你叫嗰啲成日話要禁堂食,唔係就會爆到上萬幾兩萬嗰啲人情何以堪
呢次係今年第幾波呀嘛??諗吓下一、兩個月過萬再講啦!

引用:
原帖由 茄子豆腐煲 於 2022-9-20 21:24 發表
很好,確診數字繼續降低。
相信唔駛兩個月又再嚟一次高峰。

勁過恒生指數呀!

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-9-20 16:44 發表
新冠肺炎疫情毒鏈難斷。衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君今日(20日)公布,本港過去一日新增5,594宗確診,包括135宗輸入個案。

昨天跌穿七千,今天跌 ...
「昨天跌穿七千,今天跌穿六千,死亡數字又跌回個位數。」

咁會令到Don’t 謊日報非常之憤怒㗎!

引用:
原帖由 ballking118 於 2022-9-20 18:29 發表
我衹希望中的,死的都是共存L的家人
你無野好擔心啦,你都無哂家人,無人無物嘅廢老一名

給予病毒致命一擊
斷絕傳播
停堂食
封酒吧
關戲院

引用:
原帖由 gn00260418 於 2022-9-20 21:51 發表

你無野好擔心啦,你都無哂家人,無人無物嘅廢老一名
👍

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-9-20 21:40 發表

呢次係今年第幾波呀嘛??諗吓下一、兩個月過萬再講啦!
第幾波概念已經不存在,基本上會一直維持

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-9-20 20:21 發表

魚港幾時清零?臭蛾揸流灘不強檢視而不見呃邊個?
中央通關條件很清楚,必須強檢和追蹤健康碼。
  強檢 ?  上海式定深圳式 ?

官員 官員(凡一生做過官員由雅閣耶和華經埃及當局英國大英帝國總督英女皇及Lord Jesus即耶穌同時認可人仕 (c) 雅閣不得上訴 凡冒充者死刑)。遺願器官來自遺願中 國史千秋不詳咁咪氫氣囉官來自院醫院個院咁咪即係做官好武器官A425iiib肝臟係咪器官。順路問下。歷史。

有個安樂的國慶過 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]