• 瀏覽: 51,966
  • 回覆: 305
  • 追帖: 1
+11
香港大學醫學院微生物學系講座教授袁國勇、港大醫學院生物化學系教授金冬雁、港大微生物學系名譽助理教授龍振邦、港大醫學院微生

自己中過又話無病徵,所以講既說話都中肯啲

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0919_00822_001.html

全部取消啦 , 全港巿民要求復常 

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-9-19 19:19 發表

清0L、小粉紅之前叫袁教授中吓先有公信力,依家人哋中咗冇事清0L、小粉紅就匿埋龜縮,清0L呀!小粉紅呀!情何以堪呀!
果幾個清0 L 已經俾人當笑話睇啦

美肺勇屌你老帽呀 !

support

引用:
原帖由 LouAu 於 2022-9-19 19:07 發表
香港大學醫學院微生物學系講座教授袁國勇、港大醫學院生物化學系教授金冬雁、港大微生物學系名譽助理教授龍振邦、港大醫學院微生

自己中過又話無病徵,所以講既說 ...
1.將醫管局醫院中的新冠病人和其他病人(如流感)放在一起,不用隔離。
2.全港解除口罩令。
3. 取消疫苗通行證及安心出行
4. 解散新冠專家委員會。
5. 取消無謂的入境病毒檢測。

這才是復常。袁狗等人有膽這樣提議嗎?第一步我夠膽講佢哋都無膽行。

都話同傷風咳一樣㗎啦 , 自己嚇自己🤣

國家大政策是清零

流感會唔會一個日仲死緊10個人...

傳播力唔同, 流感所謂0.1%係根本無新冠計得咁準, 因為無強檢...,更多人中左都唔知無計到...

呢排東方做咩咁勇

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-19 19:17 發表
  全部取消啦 , 全港巿民要求復常 
仲要吹簫埋口罩令
男嘅除口罩,女嘅要除埋巴罩😍

全球戴左3年仲係有人中蕉,戴嚟把托呀?

引用:
原帖由 昂膠 於 2022-9-19 19:35 發表

仲要吹簫埋口罩令

焗到生熱痱

引用:
原帖由 昂膠 於 2022-9-19 19:35 發表

仲要吹簫埋口罩令

全世界淨返香港要帶.  東亞病夫

主題標籤 #袁國勇
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]