• 瀏覽: 55,845
  • 回覆: 304
  • 追帖: 1
+16
英女皇伊利沙伯二世的國葬今日在倫敦西敏寺舉行,約五百名外國貴賓出席。根據當局規劃,大部分外國貴賓參加葬禮時不得乘坐自己的專車,而是乘...

睪丸國上王夫婦與倭王夫婦做孝子服喪對美閪忠心耿耿,換來的還是走狗的命!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2373589/即時-國際-英女皇國葬-各元首待遇殊異-拜登乘總統專車日皇伉儷坐巴士

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-9-19 17:41 發表
英女皇伊利沙伯二世的國葬今日在倫敦西敏寺舉行,約五百名外國貴賓出席。根據當局規劃,大部分外國貴賓參加葬禮時不得乘坐自己的專車,而是乘...

帶對皇犬開路

想知邊個元手+總統/理+大袋要坐巴士

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-9-19 17:41 發表

日本仔真係慘, 矮人一節。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-19 17:44 發表
想知邊個元手+總統/理+大袋要坐巴士
呢啲咪叫做民主囉

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-19 17:58 發表

不意外 日本仔本來就係契弟 master and servant 關係

美國五星上將麥克阿瑟 係日皇boss

邊個國家領導人係高危,咪用專車囉,心照不宣啦!

引用:

西方國家講民主平等,我呸

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-19 17:58 發表

秋田犬難入大堂

鬼唔望整個元首群組

主人家安排,真係失禮來賓

各元首待遇殊異
美帝,以色列仇家咁多,比你獨立專車,只係唔想禍及其他來賓

仇口多先用專車
美國,以色列

英蟈佬真係失禮

好正常。
唔同你入珠寶店要和李嘉誠入珠寶店有同等待遇咩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]