• 瀏覽: 14,306
  • 回覆: 93
+6
每次都要解話

封左台灣海峽美軍點插手?

拜生近排有冇賴屎!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2022-9-19 14:53 發表
美國總統拜登受訪被問及如果中國大陸侵犯台灣,美國是否會協防台灣。拜登說,如出現「史無前例」的攻擊,將會這樣做。這是拜登再一次明確說出要協防台灣,而在訪問播出後,白宮發言人則表示,這並非美國正式的政策,美國一貫的對台政策並無改變。

拜登18日接受美國哥倫比亞廣播公司(CBS)的《60分鐘》節目,主持人佩利(Scott Pelley)問及若大陸武力犯台,美軍是否會防衛台灣時,拜登回答:「是的,如果事 ...
老美等呆灣菜大媽開心完就變質😂

食過返尋味....統一操作..

思覺失調

有種就同俄羅斯開打左核戰啦!
條納粹豬西仲想挑戰我地中共?
小學雞都知納粹西呃幼稚園啦!

美國佬就係得把口,淨係識得打嘴炮

尾畜經常出口術扯貓尾!

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2022-9-19 15:29 發表
老人痴呆。
嚴重腦退化

拜老頭為左11月民主黨中期選舉取票,夠膽死乜柒野刀亂講,有無講佢成9日瀨屎要押成人尿片開高峰會,又無講同空氣握手好L hi,又無講捉實人地老婆隻手吾放好爽。

“ 這並非美國正式的政策,美國一貫的對台政策並無改變。”

有「正式的政策」, 即係有「非正式的政策」?

白宮用「not official policy」,即係美國政府有「official policy」 同「unofficial policy」 兩種?
「並無改變」係咪可以理解為一向都係預備大陸攻台就出兵防衞?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-19 14:59 發表
我不相美國會出兵助台
我不相信美國會不出兵助台。

The stake is so high!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-19 14:59 發表
我不相美國會出兵助台
deleted.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]