• 瀏覽: 35,215
  • 回覆: 424
+33
已故英女王伊利沙伯二世將於今日(19日)舉行國葬,除了英國當地大批民眾弔唁女王外,香港的英國領事館今早亦開放設弔唁冊供公

好感動阿 排4 個鐘都無問題 不過唔佢班人係咪都係咁神心對佢地祖先呢
呢班人之中 春秋二節唔去去拜下山嘅人 比佢地祖先知道會點呢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220919/bkn-20220919114554934-0919_00822_001.html

個妹妹又要出場啦

完了完了,吾係日日影住英使館條長龍,對藍人泥講篤口篤鼻

唔知佢哋對自己父母祖先有無咁神心

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-19 14:18 發表

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2022-9-19 14:21 發表

你不如問下點解

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-19 14:23 發表

你不如問下點解
因為 香肛人  跪太久!

黑暴始終沒有離開我們

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-19 14:23 發表

你不如問下點解
崇洋媚外既垃圾,人地識佢係曱甴咩,唔係有利用價值可以用黎對付中國,政棍彩你都有味

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-19 14:07 發表
已故英女王伊利沙伯二世將於今日(19日)舉行國葬,除了英國當地大批民眾弔唁女王外,香港的英國領事館今早亦開放設弔唁冊供公

好感動阿 排4 個鐘都無問題 不過唔佢班人係 ...
都要有祖先, 先有得拜架.

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-19 14:07 發表

好感動阿 排4 個鐘都無問題 不過唔佢班人係 ...
怪不得安倍都搞國葬

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-19 14:18 發表
反而咁睇 以係黃人有個拜咩拜物嘅地方 
唔洗再去太子站拜空氣 都唔錯   最好去領事館度玩埋火魔法

on 9 9

部分香港人有重病

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2022-9-19 14:21 發表

香港條女慘過死老母

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]