• 瀏覽: 3,569
  • 回覆: 29
+2
正當數以百萬計英國民眾排隊弔唁英女皇之際,超過一千名示威者上周六在倫敦大都會警察(蘇格蘭場)總部門外聚集,抗議警方人員本月初濫用武力,

講乜豉油民主,西謊人權國家
人權組織又失明!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 威-抗議警種族歧視及槍殺24歲黑人青年

歐盟聯合國人權組織又會啞盲聾😂

有民主自由 人權 選票既國家一定係美好,點會有歧視,唔信問下專封人既eddie

黑人躺著也中槍。

英國又想學尾國翻版😂🤣

西方滿滿種族歧視,只有表面扮到很正義

又種族歧視,又通脹,
搶劫罪案率又高,
英國生活真係唔錯鍛鍊自己嘅歷練過程

緊跟大佬執法尺度啫,正常嘅

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-19 08:15 發表
最鍾意豉油民主嘅黃絲也啞盲聾

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-9-19 08:18 發表
有民主自由 人權 選票既國家一定係美好,點會有歧視,唔信問下專封人既eddie
師兄,你要hashtag 班狗先得
@hfceddie

@.愛心大使
@阿柒回歸
點解民主國家可以咁嘅?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-19 08:15 發表
不會自己查自己

鬼佬一向都係做到明歧視架啦, 佢地玩法係做就明做歧視野, 口講就平等。
而家好多人人地用把口講就信,所以當鬼佬好公平呀…以為…
鬼佬文化,佢地陰暗面唔識睇…

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-9-19 08:18 發表
eddie講我post嘅喺假新聞?

BNOer又龜縮唔同人民站在一起!?

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-9-19 08:29 發表
黑人躺著也中槍。
先中槍,豉油民主嘅子彈

黃絲曱甴祇會自己呃自己,全世界都會有種族歧視,尤其是盎格魯-撒克遜人即英美白人,他們祇會當中國人是狗,奈何這班人自甘作賤自己.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]