• 瀏覽: 9,814
  • 回覆: 46
公民黨今日舉行集思會,商討未來路向。主席梁家傑在會後表示,會上並無作出任何表決,又指自已無意再續任黨主席一職。

公..........

梁家傑聲「需考慮存在價值」,似乎語帶暗示,指公民黨無存在價值可言。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2373533/即時-港聞-公民黨辦集思會商討未來路向-梁家傑-需思考存在價值

呢隻人渣傑帶領公賊黨做埋咁多賣國陰質嘢,必有報應落地獄先有存在價值 !

袋左美金又唔做野,擔心佢會被C咩A買起

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-9-18 20:06 發表
公民黨今日舉行集思會,商討未來路向。主席梁家傑在會後表示,會上並無作出任何表決,又指自已無意再續任黨主席一職。

公..........

梁家傑聲「需考慮存在價值」, ...
從來冇存在價值

漢奸 走狗 賣國賊 去得邊 未來路向 : 監倉

人渣走狗的結局一定死無全屍,慘不忍睹,正一杏加橙 😷

膽心緊肥佬黎爆響口 肥佬黎好多人想你收聲 

漢奸走狗必遭天譴

關人叉事

天滅公聞???

公聞黨,個個漢奸,賣國求榮。
涼瓜杰幾時找數呀?仆街!

暴力可能是解決問題的傻仔。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-9-18 20:06 發表

公..........

梁家傑聲「需考慮存在價值」, ...
食左屎未???

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-18 21:32 發表
人渣走狗的結局一定死無全屍,慘不忍睹,正一杏加橙 😷
幾時被捉上深圳聽候廣東人民法院發落?

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-9-18 21:26 發表
漢奸 走狗 賣國賊 去得邊 未來路向 : 監倉
入得去坐仲安全過係外面,喺咪呢?

呢些人,同「外角細力」咁friend,點解仲死躝係到呢?係咪驚走咗去外角,一個唔覺意迷失咗路,唔見咗都冇人知呢?

主題標籤 #梁家傑
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]