• 瀏覽: 18,265
  • 回覆: 102
+6
土耳其總統埃爾多安(Recep Tayyip Erdogan)9月17日表示,土耳其的目標是成為上海合作組織(Shanghai Cooperation Organisation,SCO)的成員國。

好快就會豬7皮啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/816072?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

土耳其都唔係咩好人

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-18 09:02 發表
土耳其總統埃爾多安(Recep Tayyip Erdogan)9月17日表示,土耳其的目標是成為上海合作組織(Shanghai Cooperation Organisation,SCO)的成員國。
豬7就嚟變成BB乳豬7

附件

abbr_b15191c5b4dde3b21650ee555a637ae8.png(356.5 KB)

唔係入歐盟咩

引用:
原帖由 workdboy169 於 2022-9-18 13:05 發表
唔係入歐盟咩
又唔一定有衝突喎
宜家呢個世界趨向都係多元化發展㗎啦

那裏有著數就梗係黐埋去啦,無著數嘅話,又怎會想加入呢

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-18 09:02 發表
醒少少啦,土雞收容疆獨恐怖份子呀,想入初心反恐既上合?收撚皮啦

需提防匈奴人把東突厥帶入中亞。另外一個大蠱惑是天竺。

這此兩天內漢習帝與12國舉行雙邊會議(唯獨無同譚仔傾),嚴而成為當今共主,劍指中東指日可待。到時,上合擁有全球一半人口、能源、生產基地。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2022-9-18 09:51 發表
土耳其都唔係咩好人
多個朋友好過多個敵人

C乜A:又整多次政變

土耳其好唔好波架 指足球

引用:
原帖由 workdboy169 於 2022-9-18 11:05 發表
唔係入歐盟咩
歐人同土人係世仇,永遠都唔會畀佢入嘅

可唔可以講  土耳其戰狼終於跪低,急住要加入上海合作組織?

引用:
原帖由 workdboy169 於 2022-9-18 11:05 發表
唔係入歐盟咩
攪幾廿年都入唔到,仲信班歐豬?!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]