• 瀏覽: 6,217
  • 回覆: 42
+4
人地北韓已經講緊唔駛帶口罩仲講數字

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-9-17 14:41 發表

兩年前既人命值錢d? 今年頭一有人鼓吹共存, 爆一波,醫療一樣係爆煲死左成幾千人.... 台灣都一樣兩年後大爆就死一堆人...

我就係明一個簡單道理,就係小黃人同西人都係滿口人義但實際係無人性, 只會講一套做一套自欺欺人...
兩年前大家都唔知係咩,我兩年之後大家都有咗了解,所有嘢都會進步㗎,唔係所有嘢都一成不變

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-17 14:51 發表

兩年前大家都唔知係咩,我兩年之後大家都有咗了解,所有嘢都會進步㗎,唔係所有嘢都一成不變
你就係兩年後都未了解...

兩年前就係驚醫療爆煲驚死好多人...

就係有d人已為兩年後更了解以為可以共存,結果就發生左兩年前擔心既野...醫療爆煲死左幾千人...

跟住就扮睇唔到...

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-9-17 14:59 發表

你就係兩年後都未了解...

兩年前就係驚醫療爆煲驚死好多人...

就係有d人已為兩年後更了解以為可以共存,結果就發生左兩年前擔心既野...醫療爆煲死左幾千人...

跟住就扮睇唔到...
全世界已經習慣咗,識得點樣係病毒之下生活,你仲傻下傻下咁,所有人已經識得作出調整

引用:
原帖由 Morningsky 於 2022-9-17 09:01 發表
講咁多廢話咪又係聽黨話跟黨走你條忠誠廢物!個位靠奶屎忽奶黎識條L做局長咩!?香港俾你玩死啦人渣!
香港係比啲囗講愛港,但又周圍放火破壞嘅仆街冚家鏟累死

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-9-17 15:05 發表

全世界已經習慣咗,識得點樣係病毒之下生活,你仲傻下傻下咁,所有人已經識得作出調整
兩年前仲話擔心醫護擔心人命.. 兩年後就醫療爆煲死幾千人唔講當無胃...

人地無人性搬龍門, 你就去習慣人地無人性搬龍門...,呢d就真係傻下傻下... 調整到自己更傻..

返得大陸太耐

連用詞都皇族化

香港係會用高位橫行去形容

而唔係乜春野平台期

搵著呢班垃圾治港仲邊有得救

件插水王,肯定畀人鬧完,即刻轉口風,佢做唔掂呀真係好過主啦,唔好阻住李特首復常計劃

引用:
原帖由 ryderdralpha 於 2022-9-17 14:46 發表
講古佬將疫情講到股票咁,平台整固,再爆上
但成交量低(以社交距離措施減低人流),在高位失去支持,轉勢回落(疫情減退)

但鬆懈防疫,換來其他傳染病會有再次上升現象

確診人數仍然高企七八千人... 希望盡快回落至雙位數, 否則... 免檢通關要延後啊...

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-9-18 02:41 發表
確診人數仍然高企七八千人... 希望盡快回落至雙位數, 否則... 免檢通關要延後啊...
內地實施嚴格的管控措施,都不能把疫情壓至雙位數。

引用:
原帖由 bbu2 於 2022-9-18 12:02 發表

內地實施嚴格的管控措施,都不能把疫情壓至雙位數。
要全國壓至雙位數當然困難... 現在大部份重點城市基本上是清零的... 這些城市人口數目多過香港也可以成功, 希望香港也盡快達到...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]