• 瀏覽: 4,240
  • 回覆: 24
警方港島總區刑事部、聯同灣仔警區、東區警區及機動部隊人員,昨日(16日)於港島各區展開代號名為「雷霆2022(THUNDERBOLT 2022)」執法行動,巡

嘩。。。遲的會唔會真係有猴豆? 真係睇見都驚驚地。。。。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/815781/警港島掃黃冚賭拘31人-包括8名泰籍變性人-揭向嫖客隱瞞男兒身?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-17 07:19 發表
警方港島總區刑事部、聯同灣仔警區、東區警區及機動部隊人員,昨日(16日)於港島各區展開代號名為「雷霆2022(THUNDERBOLT 2022)」執法行動,巡

...
一定要正視呢個問題,若果爆發疫情又或者擴散,會影響其他市民健康。另外執法人員亦都要做足預防措施,否則一驗到,後果好難預料。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-9-17 07:24 發表

一定要正視呢個問題,若果爆發疫情又或者擴散,會影響其他市民健康。另外執法人員亦都要做足預防措施,否則一驗到,後果好難預料。
國際大都會,
樣樣都要有,
要同外國接軌

比利犬成日出賭帖,唔知有幫襯埋呢?!

引用:
原帖由 希夷 於 2022-9-17 07:27 發表

國際大都會,
樣樣都要有,
要同外國接軌
叫雞係可以平衡心理!但係呢啲人妖好大機會有候豆症又或者愛滋病。如果男男進行高危活動,好容易有呢啲症狀,感染或者傳染其他人事,後果更加嚴重。再加上呢啲人妖,佢係用乜嘢身份進入香港?係旅遊呀定時工作?移民局可以睇佢哋個護照!受靶後遣返佢哋返回自己國家。入境處其實有好大責任把關,明知有啲人有可疑,可以拒絕佢入境!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2022-9-17 07:31 發表
比利犬成日出賭帖,唔知有幫襯埋呢?!
如果有幫襯,隨時中一犯。一係就候豆症,一係就愛滋病!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-9-17 07:37 發表

如果有幫襯,隨時中一犯。一係就候豆症,一係就愛滋病!
咁就恭喜佢先

有$收,有得玩,又可播毒,一次過滿足三個願望

引用:
原帖由 希夷 於 2022-9-17 07:27 發表

國際大都會,
樣樣都要有,
要同外國接軌
好似朗拿度都係

隱瞞咁岸九?貴幾倍架... 

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-9-17 07:36 發表

叫雞係可以平衡心理!但係呢啲人妖好大機會有候豆症又或者愛滋病。如果男男進行高危活動,好容易有呢啲症狀,感染或者傳染其他人事,後果更加嚴重。再加上呢啲人妖,佢係用乜嘢身份進入香港?係旅遊呀定時工作?移民局可以睇佢哋個護照!受靶後遣返佢哋返回自己國家。入境處其實有好大責任把關,明知有啲人有可疑,可以拒絕佢入境!

正確!!之前真係會咁做 ,遇到有問題旅客, 尤其是東南亞, 首先會進行問話, 如果覺得有可疑, 會縮短佢地逗留時間, 甚至拒絕讓佢地入境。

男男, 慘

好撚嘔心呀 大佬

基佬好傷心.

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-17 07:19 發表

...
如果有雞肯俾你吉seafood, 唔好貪便宜。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]