• 瀏覽: 4,131
  • 回覆: 30
+2
重慶市衞健委表示,16日重慶市確診1宗境外輸入猴痘病例。

該病例為自國外中轉重慶入境人員,在按規定進行入境人員新冠肺炎疫情防控集中隔離期間,發現皮疹等症狀,經重慶市疾控中心實驗室檢測及中國疾控中心覆核,實驗室結果猴痘病毒核酸陽性,國家組織專家診斷為猴痘確診病例。

小心洗得萬年船, 守護國民健康, 中國政府真係做得很贊

那些成日嘈中國防疫監控嚴的的人, 無辜巿民中招, 係咪你班嘈的賠償???你地賠唔起就收聲

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1873187/即時-中國-重慶市確診首宗境外輸入猴痘病例

其實, 美國製造咁多病毒出來危害世界, 世界應要求美國賠償. 

也應要求香港班黃醫護賠償, 如果唔係佢地拖後腿的話, 香港會抗疫更成功!

川普播肺炎,
拜登造猴豆。

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2022-9-17 06:53 發表
川普播肺炎,
拜登造猴豆。
1月25日, 生化馬騮明明走了4隻, 但就公報射殺了3隻,

大家應知咩事

美國猴痘

華盛頓猴痘

死基路到處害人!

爭功勞

附件

登川.jpg(191.13 KB)

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-9-17 09:57 發表
華盛頓猴痘
彩虹痘

重慶猴痘🤔

防疫擾民 大陸網民講

世界真係應該禁同性戀合法化啦,

社會以萬千讓步惠同性戀,但同性戀無一樣澤及社會

回報愛滋,猴豆喎,仲可能教到領養回來的心態有事!佢地應慚愧!

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-9-17 11:47 發表
重慶猴痘🤔
美國勇都龜縮啦,你仲出黎講呢d?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-17 13:14 發表
世界真係應該禁同性戀合法化啦,

社會以萬千讓步惠同性戀,但同性戀無一樣澤及社會

回報愛滋,猴豆喎,仲可能教到領養回來的心態有事!佢地應慚愧!
吊屎忽真係好唔衞生,因為糞便存在大量病毒,好容易經陰莖或陰道感染,所以盡量唔好用公廁廁板。

鍵盤翻頁
左右