• 瀏覽: 14,187
  • 回覆: 75
+7
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-9-16 23:27 發表

咁你回應谷及葉女在中國做乜高層先啦,冇那嗎!!!
嗎又係平民一個,有乜特別!!!
漢奸在牆內永遠也收不到真實資訊.
https://www.appledaily.com.tw/international/20181103/J4C73BBJMXV5TLOJXKLYUXTNOQ/

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-16 23:31 發表

漢奸在牆內永遠也收不到真實資訊.
https://www.appledaily.com.tw/international/20181103/J4C73BBJMXV5TLOJXKLYUXTNOQ/
咁又點,
你地唔係話,每個成年人都係獨立個體既咩。
之不過,如果以上人仕留在內地,你地嗎又話官二代,富二代,紅二代,官官相衞~~~~等等

根本,留在中國或出外,你地都有野攻擊佢架啦!!!!!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-16 23:37 發表

代表性樣本呀! 做漢奸做到你咁低智... 讓你主子丟臉...
你侮辱李克強, 即中國領導人.
數據同代表性都冇錯呀,只係俾你刻意去扭曲理解!!!!
包括埋兒童,學生,老人,冇工作能力,無法去工作的,你卻絕口不提!!!!~~
全國勞力人囗都冇六億啦,高人!!!!!!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-9-16 23:35 發表

咁又點,
你地唔係話,每個成年人都係獨立個體既咩。
之不過,如果以上人仕留在內地,你地嗎又話官二代,富二代,紅二代,官官相衞~~~~等等

根本,留在中國或出外,你地都有野攻擊佢架啦!!!!!
超! 即係有高官移民啦.
剛剛你大大聲話無高官宣誓效忠美國架. 漢奸既氣勢又去左邊.
又要搬龍門了.
追擊班漢奸過街老鼠真係好好玩, 用事實及邏輯去侮辱漢奸.

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-16 23:42 發表

超! 即係有高官移民啦.
剛剛你大大聲話無高官宣誓效忠美國架. 漢奸既氣勢又去左邊.
又要搬龍門了.
追擊班漢奸過街老鼠真係好好玩, 用事實及邏輯去侮辱漢奸.
係邊位高官???
你圖中的各位,
分別做過什麽高官呢?????

乜原來【習近平個女】也算是一個官職架????
長知識了,欽敬欽敬!!!!!

你昵D所謂民主鬥士,根本仲衰過古代既殊九族!!!!!

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-17 00:04 發表

全國勞動人口無六億?
做漢奸做到你咁廢
https://www.chinanews.com.cn/gn/2021/05-19/9480438.shtml
第七次全國人口普查數據顯示,中國16歲至59歲勞動年齡人口為8.8億人。從總量看,與2010年第六次全國人口普查相比,中國勞動年齡人口減少了4000多萬人;占比方面,中國勞動年齡人口占總人口比例也有所下降。
無論你點狡辯,都改變唔到呢六億,係包括嬰兒,兒童,學生,家庭主婦,老人,殘疾人士~~~~~~等等,呢個事實。
而且以上才是重點!!!!!

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-17 00:06 發表

漢奸! 我講緊係高官既家人及親友, 你老婆及仔女個個都宣誓效忠美國做美國人, 隨時接你條漢奸過去.
不過你這種低級漢奸, 一世都學唔到翟山鷹一樣.
不過在香港, 又真係大把高官及議員本身已有美藉及英藉.
話時話, 葉劉個女又真係拿著英藉來港從政.
頭先係大大聱話【高官】架
依家又改左口講【高官家人】啦,
咁【高官家人】又係乜野職位呢????
冇呢個咁既職位呀!!!
咁嗎即係平民一個o羅!!!!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-9-17 00:08 發表

無論你點狡辯,都改變唔到呢六億,係包括嬰兒,兒童,學生,家庭主婦,老人,殘疾人士~~~~~~等等,呢個事實。
而且以上才是重點!!!!!
你係文盲呀!
https://www.chinanews.com.cn/gn/2021/05-19/9480438.shtml
漢奸你尊重下中國家統計局, 大大隻字寫住中國勞動人口係8.8億.
中國有14億人口, 14-8.8=5.2億. 你小學加減數都唔識咁可悲?
你話六億係嬰兒等... 就係羅... 你感覺開心就OKAY!

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-17 00:16 發表

你係文盲呀!
漢奸你尊重下中國家統計局, 大大隻字寫住中國勞動人口係8.8億.
中國有14億人口, 14-8.8=5.2億. 你小學加減數都唔識咁可悲?
你話六億係嬰兒等... 就係羅... 你感覺開心就OKAY!
我冇話呢六億全是非勞動人囗播,不要斷章取義!!!!~

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-9-17 00:12 發表

頭先係大大聱話【高官】架
依家又改左口講【高官家人】啦,
咁【高官家人】又係乜野職位呢????
冇呢個咁既職位呀!!!
咁嗎即係平民一個o羅!!!!
高官都大把啦!
不過係國家機密, 你點知呀! 你有證據證明? 我又無你又無, 打和ONLY!
我只有退休高官移民美國資料
即凡是高官都計劃移民美國, 宣誓效忠美國.
咁你大大聲講什麼愛國什麼忠誠又係乜, 原來高官最後都係要做美國人

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-17 00:18 發表

高官都大把啦!
不過係國家機密, 你點知呀! 你有證據證明? 我又無你又無, 打和ONLY!
我只有退休高官移民美國資料
即凡是高官都計劃移民美國, 宣誓效忠美國.
咁你大大聲講什麼愛國什麼忠誠又係乜, 原來高官最後都係要做美國人
好呀,咁即係有幾多位退休高官去美國,佔幾多巴仙呢???
又係揾到少數就說成【凡是】!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]