• 瀏覽: 53,993
  • 回覆: 412
+18
德國這件新腫理真趣緻,害死班國民。

德國納粹根性難滅

引用:
原帖由 _👻_ 於 2022-9-16 19:17 發表
俄羅斯為侵略付出代價
你美爹侵略伊拉克,敍利亞,利比亞~~~~~~等等,就不需付出代價,仲得到你班黃屍西奴美狗,日日舔拜添!!!!!!

白人,死性,又搶,
搶  係自由民主

西方佬=山賊

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2022-9-16 19:06 發表
綜合報道,德國決定反制俄國斷供天然氣,德國經濟部周五(16日)聲明,將接管俄羅斯石油公司(Rosneft)在德子公司,包...

恭喜德國又會被世界各國, ...
西門子在俄,在中國有多少系統呢?

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-9-16 19:16 發表

獨逸人肯定想這一幕重現在國會大樓
尾國影視洗腦大法好撚勁,好多白痴唔知係蘇聯紅軍打敗納綷,以為係尾軍功勞。

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-9-16 19:11 發表
沒收股權有乜野用
就算沒收股權 食左間公司 都唔會變D油出黎
而且持續落去
德國面臨既 就係佢全國工業體系瓦解
製造業大量遷移
以及各行各業倒閉潮

老實 去到呢一刻 我諗果幾間公司可以轉既資產 早就轉走哂
佢地沒收股權 最多都只係攞到設備同埋土地 以及廠房
但係佢地之後要付出既代價 係呢個十倍 百倍

反正我睇到既係 德國現政府係點樣作死:smi ...
沒收一間無石油既公司股權?咁如果而家俄羅斯想賣德國石油了,要點賣?

口說共產差,實際最共產

而家個地球各國,全部靠惡,圍爐一堆就可控制對方,唉,為世界大戰埋下藥引

引用:
原帖由 _👻_ 於 2022-9-16 19:17 發表
俄羅斯為侵略付出代價
曱甴為破壞香港付出代價。

烏雞又唔喺歐盟
又唔喺北約
依家俄佬祇喺唔賣天燃氣比你
就沒收人哋股權
過咗龍喎

普京都唔會care呀

引用:
原帖由 marcominnie 於 2022-9-16 19:58 發表
德國納粹根性難滅
日本都一樣,今日卑躬屈膝於美國,忍辱偷生,他日一有機會,會10倍奉還畀美國,美國亦知道日本仔嘅打算,所以一直遏阻日本,令佢永不昭生

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-9-16 19:21 發表

德國點解要搶人野?
報咩服?
俄羅斯又唔係話唔賣油氣比你,只係要求以盧布結算,你唔肯,有咩計?
強盜打劫而已

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]